Noordsee: Medewerker Algemene Dienst

Baan als Handy Man op Ameland, inclusief kost en inwoning!

Publicatiedatum: 31 mrt 2020
15 mrt 2020 - 31 dec 2020
Ameland
9163GN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wat jouw ogen zien of wat je brein bedenkt, maken je twee rechterhanden. Jij bent namelijk een allround specialist. Je signaleert en verhelpt zelf storingen en problemen, maar vindt het ook prima als een ander je aanstuurt. In jouw brooddoos zitten kroonsteentjes, schroeven en knelkoppelingen. En in je laptoptas een hamer, waterpomptang en spanningzoeker.

Groene vingers? Die heb je ook! Je bent er namelijk ook voor om de buitenkant van het hotel netjes te houden.

Je hebt geen agenda, laat staan een verborgen agenda. Bij jou geldt: wat je ziet, is wat je krijgt. Morgen staat niet in je woordenboek, je kent alleen vandaag. Natuurlijk ben je eigenwijs, anders was je nooit zo goed geworden. Maar je weet ook heel goed wanneer je even je mond moet houden. Leren van een ander, of een collega uit de brand helpen, zit namelijk ook in je karakter.

Wat we je bieden

Een leuke baan in een gezellig bedrijf, op een fantastisch eiland. Wat wil je nog meer? Nou, daar hebben we alvast voor je over nagedacht. Misschien wil jij ook wel:


  • Voor 30 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten.

  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt.

  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen.

  • Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand.

  • Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen.

  • Gratis naar Ameland reizen (reiskostenvergoeding).

  • Een leuke baan met gezellige sluitborrels.


Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!
Dit is namelijk precies wat wij te bieden hebben. In ruil hiervoor zoeken wij leuke mensen die hard willen en kunnen werken, mét plezier!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden