Noordsee: Hotelmanager Hotel Noordsee Ameland

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Publicatiedatum: 18 sep 2020
Ameland
9163GN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

WestCord Hotels is een dynamisch Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Ooit begonnen vanuit Hotel de Wadden op Vlieland zijn wij ondertussen uitgegroeid tot 15 hotels verspreid door heel Nederland. De keten kenmerkt zich door unieke hotels op unieke locaties. Wie kent er namelijk niet Hotel New York, het ss Rotterdam of Hotel Jakarta Amsterdam. Ondanks dat de keten groeit, blijft de familie cultuur bestaan en is het jouw taak om te zorgen dat deze blijft bestaan.

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Daarom zoeken wij iemand die past binnen onze cultuur. Wij zoeken niet zomaar een hotelmanager. Het runnen van een hotel is een manier van leven en wij zoeken iemand die verantwoordelijk wil zijn voor elk aspect van het hotel. Wij zijn op zoek naar een ware ambassadeur voor zowel Hotel Noordsee als WestCord.

WestCord Hotel Noordsee ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is uniek in omvang, locatie en het reeds vernieuwde restaurant Mr. Sandman. Daarnaast is Ameland een bijzonder eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze.

Wat wordt er verwacht van jou als hotel manager?

Als hotel manager ben jij het gezicht van het hotel, verantwoordelijk voor zowel de gast als iedereen op de vloer. De hoogste tevredenheid van alle partijen is jouw speerpunt.

Samen met de directie bepaal je het beleid en bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Hotel Noordsee. Je werkt nauw samen met je team en ondersteunt actief alle processen binnen het bedrijf. Met als gezamenlijk doel; Er voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt en zij een ultieme ervaring beleven.

Als centrale factor tussen de afdelingshoofden weet je jouw team te motiveren en te inspireren om gezamenlijk het product “Hotel Noordsee” en “Mr Sandman” verder te ontwikkelen/optimaliseren en een stimulerende werkomgeving te creëren voor jouw team. Bovendien denk je actief mee over het te voeren sales- en revenu beleid.

Je bent verkoop- en resultaatgericht en je bent gedreven om met jouw hotel de beste resultaten te behalen. In deze functie ondersteun je actief alle processen binnen het bedrijf.

Wat we van jou verwachten

Wie ben jij?

Een professional, leider en inspirator. Gastheerschap en handelsgeest zit in jouw DNA. Leiding geven is voor jou een natuurlijke eigenschap en als “people manager” haal je het beste uit al je collega’s. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren, hebt een goed cijfermatig en analytisch inzicht en een ruime ervaring met social media. Kortom een hotel manager in hart en nieren!

Jouw achtergrond en kenmerken


 • Opgeven? Dit komt in jouw woordenboek niet voor. Je hebt een uitgesproken visie op het te behalen resultaat.

 • Wij vinden het belangrijk dat je al enkele jaren ervaring hebt als manager in een hospitality omgeving.

 • Je denkt op tenminste HBO niveau, bent sportief en hebt een gezonde dosis humor.

 • Affiniteit met en kennis van de Waddeneilanden is een pre.

 • Bereid te wonen op een van de meest dynamische eilanden van Nederland, Ameland.

Wat we je bieden

Wat biedt WestCord Hotels?


 • Een fantastische positieve werk omgeving waar ruimte is voor eigen ideeën.

 • Een creatieve en uitdagende rol binnen een groeiende en dynamische hotelketen.

 • Een omgeving met een groep enthousiaste & ‘like minded’ managers die elkaar uitdagen en versterken.

 • Een ruim appartement.

 • Deze baan is fulltime en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

 • Prima regeling voor nabestaanden- en ouderdomspensioen.

 • Om deze functie goed te kunnen uitvoeren krijg je een auto, laptop en telefoon tot je beschikkingen. Ook net zo enthousiast geworden als wij? We zien graag je aanmelding tegemoet!

Wie we zijn

Over WestCord Hotels:
WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0562-452663
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden