MONTEUR GEZOCHT! (incl huisvesting op Schier)

Ben jij een ervaren fietsmonteur en sta je open voor een nieuwe uitdaging op het prachtige eiland Schiermonnikoog? Kom werken bij Soepboer rijwielverhuur!

Publicatiedatum: 27 okt 2020
19 okt 2020 - 1 okt 2021
Schiermonnikoog
9166NR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

In deze zeer afwisselende functie draag jij bij aan een goed lopend logistiek proces van rijwielverhuur Soepboer. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde fietsmonteur (of automonteur) een vrolijke en harde werker die goed overzicht houdt en samen met collega's er voor zorgt dat:


  • snel en hulpvaardig op de e-mail wordt gereageerd;

  • reserveringen op het juiste moment op de juiste plek staan;

  • pechgevallen op het eiland snel worden afgehandeld.

Wat we van jou verwachten

Je houdt ervan om in een team te werken en werkt graag samen om kwaliteit en betrouwbaarheid die past bij ons bedrijf hoog te houden. Je ziet geen beren op de weg, maar denkt in mogelijkheden en oplossingen. Als het nodig is, help je naast de reparatie van fietsen mee in de winkel voor verhuur en/of verkoop en verhuur van zowel de fietsen als accessoires. Van onze nieuwe collega verwachten wij daarom:


  • minimaal 2 jaar werkervaring als fietsmonteur of automonteur

  • vriendelijk en dienstverlenende houding

  • focus op service, efficiëntie en kwaliteit

  • affiniteit met techniek is vereist

  • flexibele inzetbaarheid

Wat we je bieden

Je komt te werken in een hecht team op een gezellig en prachtig eiland! Het eiland Schiermonnikoog is in 2006 zelfs uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Een plek waar je zowel rust als gezelligheid kan vinden. Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken én wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Wie we zijn

Wij zijn ‘fietsenverhuur Soepboer’, een familiebedrijf opgericht in 1960. Wat ooit begon met de verhuur van enkele fietsen in de tuin, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fietsverhuurders in Nederland. Fietsenverhuur Soepboer bestaat uit 3 vestigingen verdeeld over het eiland.

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag op Schiermonnikoog werken en wonen? Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail op: info@schierfiets.nl
Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Evert-Jan Soepboer; tel 0519 531 636

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden