Medewerkers Supermarkt Terschelling

Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zoeken medewerkers voor verschillende afdelingen!

Publicatiedatum: 30 nov 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Terschelling
8891GC
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zoeken collega's voor de volgende vacatures:

Kassamedewerker:
Als kassamedewerker help je klanten bij het afrekenen van hun aankopen, beantwoord je vragen en zorg je natuurlijk dat iedereen met een goed gevoel weer de deur uit stapt. 

Winkelmedewerker:
Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

Verantwoordelijke online bestellingen

Als verantwoordelijke zorg je vijf dagen per week voor de verwerking van de binnen gekomen online bestellingen. Je verzamelt de online bestellingen en maakt de bestellingen gereed voor onze bezorgers. Afrekenen met de klanten doe je door middel van het sturen van tikkie. Voor de bezorgers en klanten ben jij het aanspreekpunt. Wij zoeken iemand die secuur en zelfstandig, sterk is in klantcontact en klachtenafhandeling.

Housekeeper Supermarkt en Huisvesting
Als housekeeping medewerker zorg je er voor dat de winkel, vitrines en koelingen schoon zijn en schoon blijven. Deze werkzaamheden combineer je met de schoonmaak van de huisvesting van het personeel. De werkzaamheden tussen het schoonmaken van de supermarkt en huisvesting is ongeveer 50 / 50. het betreft een functie van 32 uur, we kunnen een fulltime baan aanbieden als je breder inzetbaar bent in de supermarkt.

Wat we van jou verwachten

  • Bent klantvriendelijk
  • Hecht veel waarde aan details
  • Wilt graag in een supermarkt op Terschelling werken
  • Bent leergierig en enthousiast
  • Kunt goed samenwerken

Wat we je bieden

  • Een afwisselende functie binnen een leuk team
  • Goede arbeidsvoorwaarden CAO Levensmiddelen met 19 ATV en 200% loon op zondagen!
  • Een fantastische (werk)ervaring op Vlieland
  • Huisvesting boven de supermarkt in hartje Midsland

De COOP is in 2017 nieuw gebouwd en biedt twee woonlagen met in totaal 21 kamers. Er is een grote living er zijn twee keukens en meerdere sanitaire voorzieningen. De slaapkamers zijn ruim opgezet. De vaste krachten slapen alleen en de tijdelijke krachten delen een kamer. Voor de huisvesting wordt een kleine (wettelijk verplichte) vergoeding gevraagd.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan en wil je graag fulltime het gehele jaar op Terschelling komen werken? Wij maken graag kennis met jou!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid