Medewerkers Supermarkt Terschelling

Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is en zorg je er graag voor tevreden klanten? Ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Voor ons nieuw te openen winkel zoeken wij medewerkers voor het gehele jaar!

Publicatiedatum: 30 jan 2023
6 feb 2023 - 2 jan 2024
Terschelling
8891GC
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar collega's voor onze supermarkt op Vlieland.

Kassamedewerker:
Als kassamedewerker help je klanten bij het afrekenen van hun aankopen, beantwoord je vragen en zorg je natuurlijk dat iedereen met een goed gevoel weer de deur uit stapt.

Hulpslager:
Als hulpslager zorg je ervoor dat vlees wordt voorbereid en wordt versneden voor de verkoop. je hebt een representatief voorkomen en zorgt er ook voor dat jouw werkplek en de toonbank representatief en schoon zijn. Een diploma als slager is niet verreist, wij kunnen kandidaten met ambitie voor het vak alles leren.

Wat we van jou verwachten

  • Je bent energiek en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent flexibel, klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent gestructureerd en mensgericht

Wat we je bieden

  • Een afwisselende functie binnen een leuk team
  • Goede arbeidsvoorwaarden CAO Levensmiddelen met 19 ATV en 200% loon op zondagen!
  • Een fantastische (werk)ervaring op Vlieland
  • Huisvesting boven de supermarkt in hartje Midsland

De COOP is in 2017 nieuw gebouwd en biedt twee woonlagen met in totaal 21 kamers. Er is een grote living er zijn twee keukens en meerdere sanitaire voorzieningen. De slaapkamers zijn ruim opgezet. De vaste krachten slapen alleen en de tijdelijke krachten delen een kamer. Voor de huisvesting wordt een kleine (wettelijk verplichte) vergoeding gevraagd.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan en wil je graag fulltime het gehele jaar op Terschelling komen werken? Wij maken graag kennis met jou!

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid