Medewerkers bediening (m/v)

Hotel Zeezicht Vlieland is op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers bediening. Wij bieden zowel fulltime als parttime functies aan het gehele jaar door. Heb jij passie voor horeca en ben jij komende tijd beschikbaar, lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 29 sep 2022
20 sep 2022 - 20 sep 2023
Vlieland
8899BB
12 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Onze gasten laten genieten van een heerlijke vakantie begint bij jou! In het restaurant of achter de bar. Jij bent een echte horecatopper. Met jouw sociale talenten tover je een glimlach op het gezicht van iedere gast. Jij schenkt en serveert drankjes, snacks en nog veel meer gerechten met enthousiasme.

Wat we van jou verwachten

 • Je hebt inlevingsvermogen en raakt niet in paniek wanneer het druk is.
 • Je hebt goede uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent enthousiast, goed gehumeurd en hebt liefde voor de horeca.
 • Je deelt onze obsessie voor gasttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor een glimlach!
 • Je bent beschikbaar in weekenden, doordeweeks zowel overdag als avonden (parttime/ full time)

Wat we je bieden

 • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
 • Je kunt het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand of met een tandem, desniettemin, je krijgt van ons een excursiestempelkaart;
 • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
 • Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland!
 • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
 • Naast de managers hebben we ook super leuke collega’s, die je na een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie!
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

Wie we zijn

Het hotel is onderdeel van familiebedrijf Holding Gebroeders Houter en heeft uiteenlopende bedrijven, bestaande uit restaurants, kledingwinkels, hotel, discotheek, zeehondentochten en bagagevervoer. We willen onze gasten de leukste vakantiebeleving geven. 

We heten je graag welkom bij de familie! Je werk met plezier en passie. Handen uit de mouwen en alles voor de beleving van de gasten. Daar draait het bij ons om. Je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Hotel Zeezicht heeft 41 hotelkamers en restaurant en is gelegen op het havenplein van Vlieland met uitzicht op het Wad. Kom jij bij ons werken?

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk! Klik dan op de paarse button hieronder en vul ons sollicitatieformulier in! Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een email of een appje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

E-mail: werken@gebroedershouter.nl
Telefoon/Whatsapp: 06- 27 20 02 06

Soliciteer via WhatsApp