Medewerker Vishandel Schiermonnikoog (incl. huisvesting)

Kom werken bij de Schiermonnikoger Vishandel, de leukste baan op het oergezellige Schier! Let op! Wij bieden een jaarcontract!

Publicatiedatum: 14 sep 2021
14 sep 2021 - 1 sep 2022
Schiermonnikoog
9166LT
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Droom jij van een leuke baan als verkoopmedewerker bij een vishandel, vast niet! Wij verwachten ook niet dat je de vis in ons assortiment, kent lust of eet. Al hebben wij wel de reputatie dat wij al onze medewerkers tenminste aan de kibbeling hebben gekregen!

Zoals de functienaam van de vacature al doet vermoeden word jij een bekend gezicht in onze vishandel. Vanaf onze counter verwelkom jij onze gasten en zorg je er samen met ons voor dat alle bestellingen correct en smaakvol meegegeven worden aan de gasten of bezorgd worden aan de tafel.

Wat we van jou verwachten

Wij vragen geen ervaring want je kunt alles van ons leren. Wel vinden wij het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk komt, houdt van de nodige grappen en grollen, je beste beentje voor zet en graag met mensen om gaat.

Wij zoeken een gezellige collega die het geen bewaar vind om de beschikbare woonruimte te delen met leeftijdgenoten van c.a. 20 tot 40 jaar. Lijkt jou dit een leuke baan en ben je op zoek naar een fulltime baan met jaarcontract? Dan is onze vacature verkoopmedewerker echt iets voor jou!

Wat we je bieden

Een super gezellige werksfeer met een flinke scheut humor en de nodige eilander nuchterheid. Als klap op de vuurpijl bieden wij een aantrekkelijk salaris conform de Horeca CAO er op toe. Voor medewerkers van het vaste land hebben wij huisvesting in de vorm van een eigen woon- en slaapkamer boven het bedrijf beschikbaar. En oh ja de lucht van gebakken vis krijg je er gratis bij, de eerste fles van de beste shampoo krijg je daarom van het huis.

Wie we zijn

Als enigste viszaak op het eiland is het een komen en gaan van (vaste) gasten die een haring komen happen of een lekker visje komen eten. De Schiermonnikoger Vishandel wordt goed bezocht en het is er altijd gezellig, onze vis wordt dan ook gebakken met de nodige dosis humor.

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan heel iets anders en had je nooit verwacht om bij een vishandel te komen werken? Stap uit je comfortzone en word onze nieuwe collega!

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden