Medewerker Supermarkt

Ben jij altijd vrolijk, hou je van afwisseling en ben je een pietje-precies? Dan zoeken wij jou!

Publicatiedatum: 24 jul 2021
23 aug 2021 - 1 okt 2021
Ameland
9161BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en helpt wanneer nodig mee in de winkel om er voor te zorgen dat alles er altijd piekfijn uitziet. Elke dag een nóg betere winkel: daar ga jij voor!

Wat we van jou verwachten

Wilt graag in een supermarkt werken
Bent klantvriendelijk en flexibel
Hecht veel waarde aan details
Hebt een representatieve uitstraling
Kunt goed samenwerken
Bent beschikbaar tot tenminste eind september

Wat we je bieden

We bieden jou een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Maar ook: een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Werken moet tenslotte ook leuk zijn. Iedere dag is anders in onze winkels. Dat betekent veel afwisseling én uitdaging.

Boven de supermarkt bevindt zich een mooie en ruime personeelswoning met eigen opgang, je deelt deze woonruimte met collega's.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op Ameland!

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of emailen naar info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid