Medewerker Supermarkt (naseizoen incl huisvesting)

Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? En zorg je er graag voor dat de klant, de winkel met een gevuld boodschappenmandje en een grote glimlach verlaat? Lees dan snel verder.

Publicatiedatum: 24 jul 2021
16 aug 2021 - 30 sep 2021
Vlieland
8899 AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als vakantiemedewerker ben je het gezicht van de winkel. Het ene moment verkoop je broodjes en bereid je een lekker proeverij en het andere moment sta je achter de kassa. In de rustige uurtjes vul je de schappen, verwerk je de promoties en draag je bij aan een verzorgde winkel. Jij bent voor het team en de klant onmisbaar!

Wij zijn op zoek naar vakantiemedewerkers voor de periode augustus t/m september. Ben deze binnen deze periode 6 weken of langer beschikbaar? Dan zien wij graag een reactie verschijnen.

Wat we van jou verwachten

- Je hebt een enthousiaste, positieve instelling en weet dit over te brengen op de klant en collega’s
- Je bent klant- en servicegericht
- Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig functioneren
- Je bent verantwoordelijk en weet van aanpakken
- Je houdt van afwisselende werkzaamheden
- Je bent flexibel

Wat we je bieden

- Een afwisselende functie binnen een leuk team
- De mogelijkheid om je talent te ontwikkelen
- Genoeg ruimte voor eigen ideeën
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een marktconform salaris

Voor de vakantiemedewerkers is er, tegen een geringe huur, woonruimte beschikbaar waar je met je collega vakantiemedewerkers woont.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dat horen wij graag! Laat het ons weten en maak ons nét zo enthousiast over jou.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid