Medewerker Supermarkt (inclusief huisvesting)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel aankomst van de vracht. Er is altijd werk en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en niet te vergeten een oergezellige tijd op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 18 feb 2020
12 apr 2020 - 1 okt 2020
Schiermonnikoog
9166LN
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar representatieve enthousiaste (allround) medewerkers voor een supermarkt op Schiermonnikoog. Wil jij graag deel uitmaken van een ijzersterk team, wij zoeken klantvriendelijke kandidaten voor de volgende functies:

  • Verkoopmedewerkers voor de periode april tot (tenminste) september
  • Kassière / winkelmedewerker voor de maand augustus

De werkzaamheden bij de supermarkt zijn gevarieerd en bestaan uit het bijvullen van de winkel, het draaien van de kassa, helpen lossen van vrachtwagens en niet te vergeten het verlenen van een prettige dienstverlening aan onze klanten.

Wat we van jou verwachten

Jij bent 18 jaar of ouder en er aan toe om een paar maanden of langer van huis te zijn. Voor jou geen vakantie in het zomer seizoen want zeg nou zelf als je werkt op een eiland waar heb je dan nog vakantie voor nodig? Met een team van 12 collega's er voor zorgen dat het iedere dag een topdag is, lekker werken met plezier, geld verdienen en genieten van wat een eiland jou kan bieden. Dat is waar jij het voor doet! Pas jij in het geschetste profiel en hou je wel van een uitdaging solliciteer dan snel!

Ervaring in de levensmiddelenbranche is een pré maar geen vereiste. Je bent gemotiveerd, bereid om veel te leren, weet van aanpakken en hebt geen bezwaar om op wisselende tijden en zon- en feestdagen te werken.Wat we je bieden

Wij bieden een leuke baan bij een drukke supermarkt
Huisvesting wordt tegen een kleine vergoeding verzorgd
Een keurig netjes salaris volgens CAO levensmiddelen

Afhankelijk van leeftijd en ervaring een salaris tussen de 7 en de 12 euro bruto per uur!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of stuur een email aan info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid