Medewerker kamerschoonmaak (Texel inc. huisvesting)

In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Voor dit hotel zoeken wij een medewerker kamerschoonmaak voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Publicatiedatum: 22 okt 2021
29 okt 2021 - 1 sep 2022
Texel
1796AD
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Om 08:30 uur neem je de boot naar Texel als je niet op het eiland woont. Wij regelen het vervoer van de boot naar het Hotel waar je om 9:30 uur begint. Je krijgt een overzicht van de kamers die je die dag schoonmaakt. De kamers maak je schoon in je eentje, waarbij je ruim de tijd krijgt per kamer. We hebben de kamers liever goed schoon, dan dat ze snel schoongemaakt worden.

Wat we van jou verwachten

Jij draait je hand niet om voor een drukke wissel en de schoonmaak van de kamers die blijven. Je hebt inzicht in het werk en kan efficiënt werken.

Wat we je bieden

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur als je niet op Texel woont (in verband met de afvaarttijden van de boot) en van 9.00 tot 14.00 uur voor Texelaars.

  • Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week.
  • Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

Wij bieden een werkweek van 25 uur. Mocht je meer uren willen werken dan kunnen wij de uren aanvullen met werkzaamheden op andere afdelingen van het hotel. In dat geval is het ook mogelijk om op Texel te verblijven in de beschikbare personeelshuisvesting.

Het salaris wordt vastgesteld op basis van functiegroep III Horeca CAO

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid