Medewerker huishouding Strandhotel

Stroop jij de mouwen graag op zodat de hotelgasten kunnen genieten van een schoon en verzorgd verblijf op Texel, wij zoeken collega's voor het housekeeping team!

Publicatiedatum: 14 aug 2022
18 aug 2022 - 31 dec 2022
Texel
1796 AA
24 - 38 uur
MBO
fulltime
14,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke werkplek op een toplocatie? Wij komen graag met jou in contact! Kom werken bij Texels enige Strandhotel op de buitenste duinenrij van De Koog!

Als huishouding medewerker ben je samen met het team verantwoordelijk voor een onberispelijk verblijf van onze gasten. Als medewerker huishouding werk je actief mee bij de kamerschoonmaak en wisselschoonmaak. Als neventaken draag je bij aan de schoonmaak van de gangen en overige algemene ruimtes en werk je mee in de linnenkamer.

Wil jij naast jouw werk ook lekker kunnen genieten van jouw tijd op Texel? Met jouw werktijden van 08:30 tot 14:30 blijft er iedere dag tijd over om Texel te verkennen! Wij zoeken medewerkers die het zomerseizoen of langer kunnen blijven werken.


Wat we van jou verwachten

Jij zorgt er graag voor dat alles spic en span is en blinkt van schoonheid voordat de volgende gasten aankomen, jij haalt voldoening uit een schoon en onbezorgd verblijf voor de gasten.

Wat we je bieden

Wij bieden een fulltime of parttime baan aan en bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheden tot een jaarbetrekking. Huisvesting is aanwezig!

  • Werken op de mooiste plek van Texel
  • Fulltime of parttime. Alles is bespreekbaar!
  • Werktijden in de basis van 08:30 - 14:00 uur
  • Werken in een klein en betrokken team
  • Uitstekend salaris
  • Huisvesting is eventueel mogelijk
  • Salaris van € 14,- bruto per uur voor kandidaten van 21 jaar en ouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens & ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Wil jij graag in op Texel komen werken solliciteer dan via onderstaand formulier of via whatsapp.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid