Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

Publicatiedatum: 30 nov 2023
1 dec 2023 - 1 dec 2024
Texel
1797 AJ
18 - 35 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker housekeeping draag je zorg voor het schoonhouden van het gehele hotel en restaurant. Dankzij jou betreden onze gasten iedere dag een frisse en schone ruimte en kunnen zij ongehinderd genieten van al het moois. Denk bijvoorbeeld aan de hotelsuites, het restaurant, de lounge en de receptie.

Je bent energiek, enthousiast en iemand met gevoel voor gastvrijheid. Je kunt je verplaatsen in onze gast. Daarnaast durf je de verantwoordelijkheid te nemen voor de gehele huishouding, je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Wat we van jou verwachten

Je hebt aantoonbare werkervaring in de hospitality branche of bijvoorbeeld de thuiszorg. De beheersing van de Nederlandse taal is zeer belangrijk, Engels is een pré

BIJ JEF zoekt collega's voor de huishoudelijke- en algemene dienst voor het gehele seizoen en voor langere tijd. De functie is zowel full-time als part-time beschikbaar. Je werkt minimaal 18 tot maximaal 35 uur per week, verspreid over verschillende dagen. De werktijden zijn in overleg. Je krijgt wekelijks een rooster wat uiteraard in overleg wordt vastgesteld.

Wat we je bieden

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste werkplek?

Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan naar één van de verschillende openstaande functies Bij Jef. Woonruimte is aanwezig.

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Wil je werken op bij ons mooie Hotel en Restaurant en het beste uit je zelf halen? Solliciteer dan via onderstaande button of per email: info@bijjef.nl

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden