Medewerker frontoffice, ontbijt en Bar

Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice, bar en ontbijt!

Publicatiedatum: 4 feb 2023
1 mrt 2023 - 1 mrt 2024
Ameland
9163GL
34 - 38 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar leuke collega's die het team van dit moderne en gezellige Hotel kunnen komen versterken.

Ontbijt / Frontoffice medewerker (fulltime)
De hele dag hetzelfde doen en achter een bureau zitten, is dat niet wat je wilt? In deze functie sta jij klaar voor de gasten! Jij hebt bij het in- en uitchecken en staat gasten graag te woord om ze van informatie te voorzien en werkt mee tijdens het ontbijt. In deze functie heb je veel afwisseling en werk je veel samen met collega's uit alle afdelingen van het Hotel.

Frontoffice- / barmedewerker (fulltime of parttime)
Voor jou geen baan achter de coulissen. Als frontoffice medewerker ben jij de eerste persoon die de gasten ontmoet en zorg jij voor een warm welkom waardoor ze zich gelijk thuis voelen. Jij zorgt voor een zorgeloos verblijf van de gasten en verstrekt ze van alle informatie die ze nodig hebben voor een geslaagd verblijf op Ameland. In de avonduren zorg jij ervoor dat de gasten in de lounge of aan de bar voorzien worden van een lekker drankje en een leuke social talk.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken gezellige collega's die zich als een vis in het water voelen in het hotelwezen. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met de werkzaamheden is het allerbelangrijkst.

Wat we je bieden

Wij bieden je een baan bij één gastvrij Hotel in een gezellige werkomgeving met een aantrekkelijk salaris! Bij voorkeur heb je eigen woon / verblijf op Ameland, woon je in de buurt van Holwerd dan zou je kunnen forenzen.

Bij goed gevolg behoort een jaarcontract of vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Uren kunnen in overleg bepaald worden, er is maximaal 38 uur per week mogelijk.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid