Medewerker Fietsverhuur (jaarcontract + huisvesting)

Fietsfanaat en op zoek naar een leuke baan? Kom werken bij Schierfiets op Schiermonnikoog! Let op wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! Woonruimte is aanwezig!

Publicatiedatum: 23 mei 2022
17 mei 2022 - 17 mei 2023
Schiermonnikoog
9166PV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
onbepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Hou jij er beslist niet van om dag in dag uit het zelfde te doen dan is dit precies de baan voor jou! In deze zeer afwisselende functie wordt je ingezet voor de verhuur, het (klein) onderhoud en het bezorgen van fietsen op de verschillende vakantieadressen op het eiland.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gezellige collega die technisch aangelegd is en graag in teamverband wil werken. Enige relevante werkervaring strekt tot de aanbeveling.

Wat we je bieden

Een afwissende fulltime functie bij de grootste fietsverhuurder van Schiermonnikoog, je wordt onderdeel van ons sterke en gezellige team. Het salaris bepalen wij aan de hand van jouw competenties. Voor huisvesting is gezorgd, je kunt gebruik maken van ons twee kamer appartement.

Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacature of het werken én wonen op ons mooie eiland? We vertellen het je graag, neem gerust contact met ons op! Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast. Ben je korter beschikbaar, ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wie we zijn

Wij zijn 'fietsenverhuur Soepboer', een familiebedrijf opgericht in 1960. Wat ooit begon met de verhuur van enkele fietsen in de tuin, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fietsverhuurders in Nederland. Fietsenverhuur Soepboer bestaat uit drie vestigingen verdeeld over het eiland met in totaal ca. 4000 fietsen en diverse accessoires.

Wij helpen net zo graag één toerist als dat we een reservering voor een groep van honderden toeristen verzorgen. Naast het verhuren en verkopen van fietsen zijn wij ook specialist op het gebied van vervoersvoorzieningen en hulpmiddelen voor mindervaliden. In de winkel van de hoofd locatie bieden wij een uitgebreid aanbod voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag op Schiermonnikoog werken en wonen. Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met CV graag per email op info@schierfiets.nl of via de sollicitatie button.

Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Nynke Soepboer; tel 0519 531 636

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden