Bedieningsmedewerker (m/v) -full time Vlieland (2023)

1 April 2023 start ons seizoen! Wil jij komen werken op Vlieland? In de periode april tot november zoeken wij een ervaren medewerker bediening!

Publicatiedatum: 21 mrt 2023
1 apr 2023 - 30 nov 2023
Vlieland
8899BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wil jij werken in een leuk  en gezellig team en weet jij wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken? Havenpaviljoen De Dining zoekt een enthousiaste collega met voldoende ervaring voor de functie van medewerker bediening.

Wat we van jou verwachten

Je kunt zelfstandig werken, denkt en handelt proactief en probleemoplossend. Je bent representatief en hebt een zeer gast gerichte en commerciële instelling. Je bent niet vies van wat drukte en verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat jouw vak- productkennis altijd up-to-date is zodat je onze gasten ten allen tijden een tiptop service kan bieden! 

Wat we je bieden

Wij bieden een goed salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem. Wij zullen vanaf dit jaar niks meer rekenen voor het gebruik van ons personeelshuis. Tevens maken wij dit jaar de warme maaltijden voor ons personeel gratis. We streven naar een 5 daagse werkweek en uiteraard betalen we op  het einde dienstverband alle over -en vakantie-uren uit. Tenzij je graag per uur betaald wilt hebben, dan ontvang je het vakantie geld als opslag van je uurtarief.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening en wil je (minimaal) 7 maanden werken en wonen op Vlieland? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden