Bedieningsmedewerker -full time (2022)

April 2022 start ons seizoen! Wil jij komen werken op Vlieland? In de periode april tot en met en oktober hebben wij meerdere vacatures voor de functie medewerker bediening!

Publicatiedatum: 16 jan 2022
1 apr 2022 - 1 nov 2022
Vlieland
8899BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wil jij werken in een leuk team en weet jij wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken? Havenpaviljoen De Dining zoekt een enthousiaste collega met voldoende ervaring voor de functie van medewerker bediening.

Wat we van jou verwachten

Je werkt zelfstandig, denkt en handelt proactief en probleemoplossend. Je bent representatief en hebt een zeer gastgerichte en commerciële instelling. Je zorgt ervoor dat je dat jouw vak- productkennis altijd up-to-date is zodat je onze gasten ten allen tijden een tiptop service kan bieden!

Wat we je bieden

Wij bieden een markt conform salaris en een fijne werkplek op een prachtig eiland! Je gaat werken in een leuk en goed team en doet bij ons een dosis werk –en levenservaring op. Wij hebben een zeer goed fooi verdelingssysteem.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee.

We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Informatie sollicitatie

Zoek jij een leuke baan in de bediening en kun je in het naseizoen komen werken? Stuur dan je e-mail via onderstaand formulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden