Medewerker bediening Witte Paard (inclusief huisvesting)

Leuk (vakantie)werk vind je op Ameland! Wij zoeken een medewerker bediening voor één van de meest romantische restaurants in Nes. Dit sfeervolle, kleine restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken. Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 24 jun 2022
1 jul 2022 - 1 jul 2023
Ameland
9163 HC
32 - 36 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken een gastvrije medewerker met interesse in wijn en spijs combinaties. Je hoeft nog niet alles te weten en te kunnen als je het maar leuk vind om te leren. In deze functie start je met het serveren van gerechten en dranken heb je meer ervaring of leer je snel dan kun aan de slag als zelfstandig medewerker bediening.

Het restaurant is alleen in de avonden geopend, je start afhankelijk van de openingstijden vier of vijf uur in de middag en werkt tot sluit (ca 12 uur). Per saldo werk je tussen de 32 en 35 uur per week, overdag ben je lekker vrij en heb je de tijd om lekker te genieten van het bruisende eiland Ameland.

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je al enige ervaring zodat je met meerdere borden kan lopen en kan uitserveren van een dienblad, ervaring is echter geen vereiste.
Je hebt een verzorgd uiterlijk en een gastvrije instelling.
Ameland is een toeristisch eiland, het is fijn dat je tenminste Engels spreekt en je ook goed kan redden in het Duits

Wij zoeken een medewerker voor het aankomende zomerseizoen. Kun je of wil je langer blijven werken dan is dat uiteraard ook bespreekbaar!

Wat we je bieden

Wij bieden een erg leuke baan aan in een klein en hecht team.
Werk moet leuk zijn dus bij ons ben je verzekerd van een goede werksfeer.
Jouw salaris stellen wij vast op basis van jouw kennis en kunde dat vinden wij wel zo eerlijk.
Huisvesting is aanwezig dus niets houdt jou tegen om deze zomer op Ameland te werken

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wil jij op Ameland werken dan horen wij dat graag van je. Sollicitaties ontvangen wij graag via Whatsapp of via het sollicitatieformulier.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid