Boschrijck: Medewerker bediening Terschelling

Wij geloven dat horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een uitstekende gastheer of gastvrouw worden. Misschien ben je er zelfs al één. Ook wonen op Terschelling is vooral een kwestie van willen, want iedereen is welkom!

Publicatiedatum: 18 feb 2020
Terschelling
8881ED
10 - 30 uur
MBO
parttime
onbepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Het zijn werkzaamheden die je kunt verwachten als bedieningsmedewerker. Je ontvangt gasten en medewerkers met een glimlach en maakt eventueel een gezellig praatje. Gasten begeleidt je naar hun tafel. Vervolgens mag je bestellingen opnemen en de bestellingen serveren. Ondertussen help je de collega die haar dienblad laat vallen, je zegt een vaste gast gedag en je maakt een geintje tegen de barman. Ook afruimen, tafels schoonmaken en opdekken hoort er natuurlijk bij. Het kan voorkomen dat je bij een receptie, een partij of een vergadering moet assisteren. Met een gezellig en hecht team de gasten een mooie avond bezorgen, dat is waar het allemaal om draait!

Wat we van jou verwachten

Wij zijn namelijk opzoek naar leuke mensen die hard willen werken, mét plezier. Iemand die fluitend de andere obers voorbij loopt. Iemand die energie krijgt van een drukke avond en gelukkig wordt van blije gasten. Iemand die altijd als eerste op de bel reageert en aan het einde van de avond zingend de laatste glazen poleert. En iemand die voor gasten en medewerkers een vertrouwd gezicht wordt in het restaurant en zo op een prettige manier het hotel representeert. Kortom: iemand die geschikt is voor de horeca.

Hiernaast is het voor ons belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ook verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wat we je bieden


  • Voor 25 euro per nacht in elk Westcord Hotel kunnen overnachten?

  • Een netto bonus van 250 euro ontvangen, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt?

  • De fijne kneepjes van het horeca-vak en het gastheerschap leren?

  • Je vrije uren zonnend of surfend op het strand doorbrengen?

  • Je werkdagen afsluiten met een kampvuur op het strand?

  • Heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen?

  • Een salaris van €5,- tot €10,50,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.

  • Gratis naar Terschelling reizen (reiskostenvergoeding)?

  • Een leuke baan met gezellige sluitborrels?

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden