Medewerker bediening Strandpaviljoen fulltime Texel

Nazomeren op Texel? Kom werken voor Strandpaviljoen Paal 9 in Den Hoorn op Texel. Voor het zonnigste zuidelijkste paviljoen van Texel, zijn we op zoek naar collega's voor de bediening! Overnachtingsmogelijkheid is aanwezig!

Publicatiedatum: 1 okt 2022
26 aug 2022 - 26 aug 2023
Texel
1797RT
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

In ons paviljoen is het werk iedere dag anders. Als bedieningsmedewerker sta je o.a. achter de bar en serveer je het eten en drinken. Maar bovenal ben je gastheer of gastvrouw. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Eigenlijk zoals je zelf ontvangen zou willen worden. Oprecht en gastvrij heb je oog voor iedere gast ook als het heel erg druk is.

Paal 9 is op zoek naar leuke collega's die ons team tot begin november kunnen komen versterken. Wil jij langer blijven? Kom dan het vaste team versterken, een functie met doorgroei mogelijkheden!

Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 1250 en € 2080 bruto per maand.

Wat we van jou verwachten

Je hebt affiniteit met de horeca, dit kenmerkt zich doordat je het leuk vindt om met- en voor mensen te werken. Daarnaast ben je een teamplayer; dat betekent dat de prestatie van het team altijd bovenaan staat of je nu op keep staat of in de spits.

Ga jij iedere dag met een glimlach aan het werk, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Naast goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en woongelegenheid voor onze medewerkers van het vaste land bieden wij een afwisselende leuke baan in een gezellig en hecht team op een prachtige locatie. Ook mag je gebruik maken van onze surfspullen, dat betekent voor en na werktijd zoveel surfen als je wilt.

Er zijn ook overnachtingsmogelijkheden op onze gezellige personeelscamping (met zwemvijver), je kunt je eigen campertje of caravan meenemen.

Wie we zijn

Kom werken aan het strand in het zonnige en bijzondere zuiden van Texel! Paal 9 is een begrip onder Texelaar en toerist (of iets daar tussenin). Bijna de helft van onze medewerkers kun je tegenkomen met een plank onder de arm. “Ik ben even varen”, is een gevleugelde uitspraak. Zandkorrels tussen je tenen en de zoute bries in je haren dat is het eilandgevoel op Paal 9!

Informatie sollicitatie

De functie medewerker bediening is zowel fulltime of parttime in te vullen. Een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv kun je sturen via onderstaand formulier of aan info@paal9.nl

Voor meer informatie tel: 0222-319309 of kom gewoon langs voor een kopje koffie.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden