Medewerker Bediening (huisvesting aanwezig)

Zoek jij een baan waarin jij het beste in jezelf naar boven kan halen? Kom per werken als bediening medewerker op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 14 sep 2020
14 sep 2020 - 31 dec 2020
Schiermonnikoog
9166LA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Zoek jij een baan waarin jij het beste in jezelf naar boven kan halen? Wij willen voor onze gasten écht het verschil maken. Of het nu gaat om een ambachtelijk bereid ijsje, een overnachting in een royale hotelsuite of een uitgebreid diner met een bijzondere gastronomische beleving. Wij willen onze gasten raken en een unieke ervaring bieden. Ben jij iemand, die geniet als anderen genieten kom dan werken als bediening medewerker op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Wij zoeken medewerkers die per eind augustus tot medio eind oktober (of langer) kunnen blijven werken.

Wat we van jou verwachten

Wat jij doet doe je goed en met veel plezier. Jouw gastvrijheid en collegialiteit dragen bij aan onze prettige werksfeer. Met jouw kennis en achtergrond weet je anderen te inspireren en te leren en de gasten te raken.

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan, een prima werkplek met kost en inwoning, een aantrekkelijk salaris en uitzicht op een dienstverband voor langere tijd. Het salaris wordt na proefdagen definitief vastgesteld op basis van leeftijd, opleiding, kennis en kunde.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid