Medewerker bediening fulltime

Ben jij op zoek naar een leuke baan met uitzicht op het strand? Kom werken bij Strandpaviljoen Paal 9, de surf hotspot op Texel!

Publicatiedatum: 18 feb 2020
10 feb 2020 - 10 feb 2021
Texel
1797RT
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor ons strandpaviljoen, Paal 9 in Den Hoorn op Texel, zijn we op zoek naar collega's voor de bediening!

In ons paviljoen is het werk elke dag weer anders. Als bedieningsmedewerker sta je o.a. achter de bar, serveer je het eten aan de gasten of neem je reserveringen aan. Je bent gastvrij en hebt altijd oog voor onze gasten. Daarnaast ben je een teamplayer. Je komt bij ons terecht in een gezellig en hecht team. Veel van onze medewerkers werken hier al jaren. Ook wordt er vaak wat ondernomen met zijn allen.

Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 1250 en € 2080 bruto per maand.

Wat we van jou verwachten

Je hebt affiniteit met de horeca, dit kenmerkt zich doordat je het leuk vindt om met- en voor mensen te werken. Ga jij iedere dag met een glimlach aan het werk, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we je bieden

Naast goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en woongelegenheid voor onze medewerkers van het vaste land bieden wij een afwisselende leuke baan in een gezellig en hecht team op een prachtige locatie. Ook mag je gebruik maken van onze surfspullen, dat betekent voor en na werktijd zoveel surfen als je wilt.

Wie we zijn

Kom werken aan het strand in het zonnige en bijzondere zuiden van Texel! Paal 9 is een begrip onder Texelaar en toerist (of iets daar tussenin). Bijna de helft van onze medewerkers kun je tegenkomen met een plank onder de arm. “Ik ben even varen”, is een gevleugelde uitspraak. Omdat wij dit gevoel graag delen zijn wij in seizoen 2018 gestart met ons eigen surf centrum. Aan jong en oud bieden wij hier lessen in golfsurfen, kitesurfen, suppen en windsurfen.

Informatie sollicitatie

De functie medewerker bediening is zowel fulltime of parttime in te vullen. Zoek jij een baan met meer verantwoording solliciteer dan voor de positie hoofd bediening

Een gemotiveerde sollicitatiebrief met cv kun je sturen via onderstaand formulier of aan info@paal9.nl

Voor meer informatie tel: 0222-319309 of kom gewoon langs voor een kopje koffie.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden