Medewerker bediening Eetcafé de Driesprong

Bij de Driesprong werk je in een jong en team waar gezelligheid, eerlijkheid en jezelf zijn voorop staan. Wij bieden jou de kans om jezelf persoonlijk en vakgericht als medewerker bediening verder te ontwikkelen.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024 - 31 okt 2024
Ameland
9164 KL
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening ben jij verantwoordelijk om de gasten te voorzien van de lekkerste drankjes, zoals een koud glas bier of een lekker frisse cocktail, met daarbij natuurlijk een heerlijk hapje eten! Het belangrijkste aspect van de functie is dat je sociaal bent en goed met de gasten kunnen omgaan. Onze gasten bestaan voornamelijk uit toeristen die graag over hun dag willen vertellen en knopen graag een praatje aan met onze medewerkers.

Wat we van jou verwachten

Heb je een diploma of ervaring in het vak, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Heb je geen ervaring, geen probleem wij zijn bereid je alle fijne kneepjes van het vak te leren.

Van onze bediening medewerkers verwachten we dat ze gastgericht en gezellig zijn. Je houdt van een praatje en een grapje op zijn tijd, stelt je flexibel op en denkt oplossingsgericht. Tevreden gasten dat is wat telt!

Bij voorkeur ben je beschikbaar vanaf februari t/m oktober of tenminste een aanzienlijk deel van deze periode. Vind jij je draai op Ameland en wil je langer blijven werken dan bieden wij jou de mogelijkheid om langer te blijven en door te groeien!

Wat we je bieden

Een leuke werkomgeving met gezellige collega’s en goede werk omstandigheden. Binnen ons team staan gezelligheid, eerlijkheid en jezelf zijn voorp. Wij bieden een kans om jezelf persoonlijk en vakgericht te ontwikkelen.

Salaris:
Jouw salaris stellen we vast op basis van leeftijd en ervaring maar is altijd ruim boven het minimumloon. Naast je loon krijg je ook elke maand je fooi. In de zomermaanden kan dit bedrag vaak oplopen tot een mooi extraatje naast je loon.

Woonruimte:
Als je voor ons komt werken verblijf je in het personeelshuis, een nette woning met eigen slaapkamers en gedeelde badkamer, keuken en woonkamer. De woning bevindt zich op loopafstand van het restaurant en slechts 5 minuten fietsen naar het strand. De kosten voor de huisvesting bedragen € 400,- per maand, op werkdagen eet en drink je gratis mee en na je dienst heb je natuurlijk nog recht op een lekkere sluitborrel.

Werktijden:
Wij openen het restaurant om 12 uur, maar de sluitingstijden verschillen nogal. Dit is soms 22.00 uur, maar als het erg gezellig is kan dat ook zomaar 0.00 uur worden. De dag is meestal verdeeld in 2 of 3 verschillende shifts.

Wie we zijn

Werken en wonen op een super mooi en gezellig eiland, dat kan bij Eetcafé de Driesprong!

We zijn een bedrijf met een jong en gedreven team, staan voor kwaliteit en werken met verse producten. Onze gasten weten de weg naar ons bedrijf goed te vinden door de goede mond tot mond reclame. Op de menu- en borrelkaart staan lokale lekkernijen van het Amelands Product, denk bijvoorbeeld aan Amelander bier, Bitterballen van Wad’n Keuken, Amelander lamsvlees en nog veel meer!

Informatie sollicitatie

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Klik dan op de knop 'Solliciteren!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden