Medewerker bediening 2022 (Texel inc. huisvesting)

In de duinen van Texel staat één van de mooiste hotels van de Waddeneilanden. Voor dit hotel zoeken wij een Medewerker bediening die op Texel wil komen werken en wonen.

Publicatiedatum: 16 jan 2022
1 feb 2022 - 31 dec 2022
Texel
1796AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een ervaren medewerker bediening. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. We leggen onze gasten graag in de watten met goede service, dus ervaring en/of een relevante opleiding zijn noodzakelijk.

In verband met de huidige corona maatregelen kunnen wij pas na versoepelingen (voorjaar 2022) een baan aanbieden.

Wat we van jou verwachten

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Wat we je bieden

Een goed salaris. Leuke collega's en een werkvloer waar alles goed geregeld is. Je werkt 38 uur per week. Zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij en elke 3 weken een weekend vrij. Ook parttime is bespreekbaar. Een jaarcontract behoort op termijn tot de mogelijkheden.We investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's. Woonruimte in een van onze nieuwe appartementen is nog mogelijk!

Op zoek naar een bijbaantje of vakantiebaantje? Ook voor alleen de weekenden en vakanties kunnen we extra handjes gebruiken.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl.

Wil jij eerst de sfeer komen proeven? Vraag ons dan naar de mogelijkheden om kennis te maken met het team.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid