Medewerker bar / ijssalon / bediening Schiermonnikoog (2021)

Zodra het weer kan en mag gaan we open! Ambrosijn kan jouw hulp dan goed gebruiken, wij zoeken leuke collega's voor de weekenden en schoolvakanties maar ook voor het gehele seizoen! Ben jij toe aan leuke tijd op Schiermonnikoog, lees verder en solliciteer!

Publicatiedatum: 21 apr 2021
15 apr 2021 - 31 dec 2021
Schiermonnikoog
9166LA
10 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega's voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

Ambrosijn biedt een uitstekende gastbeleving, (h)eerlijke gerechten en het lekkerste ijs van Schiermonnikoog! Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde zelfstandige collega's die graag hun beste beentje voor zetten.

Op Schiermonnikoog is het de weekenden, schoolvakanties en in zomervakantie altijd lekker druk. We kunnen daarom het meeste werk bieden voor scholieren en studenten. Wil je liever het gehele seizoen komen werken, Ook dan komen we graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Werkervaring is gewenst maar geen vereiste;
Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken;
Gastgericht en representatief.

Dit zijn de criteria waar jij aan voldoet.

Wat we je bieden

Een leuke en gezellige werkplek;Een marktconform salaris;Kost en inwoning tegen een geringe vergoeding;Werkervaring bij de leukste ijssalon van Schiermonnikoog.

Wie we zijn

Ambrosijn is een jong en ambitieus horecabedrijf. Wij gaan niet voor doorsnee en gemakkelijk. Wij willen voor onze gasten écht het verschil maken. Of het nu gaat om een ambachtelijk bereid ijsje, een overnachting in een royale hotelsuite of een uitgebreid diner met een bijzondere gastronomische beleving: wij willen onze gasten raken en een unieke ervaring bieden. Dus ben jij iemand, die geniet als anderen genieten? Heb je een dienstverlenende en gastvrije instelling?

Informatie sollicitatie

Solliciteren kan via onderstaand formulier, door een bericht te sturen naar info@ambrosijn.nl, via onze facebook pagina of telefonisch: 0519-720261

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden