File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk in het hotel en huisvesting. Wie wil dit nu niet!

Publicatiedatum: 23 mrt 2023
Vlieland
8899BV
32 - 36 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Van kleine meeting tot groots congres: met onze contacten op de eilanden zorgen we voor een geslaagde bijeenkomst. Zorg jij er samen met je collega’s voor dat alle evenementen perfect draaien, van een borrel, zakelijk event tot een chique diner? Jij krijgt hier energie van. Je werkt op een unieke locatie waar verschillende evenementen plaatsvinden, je kunt bij ons jezelf zijn en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei.

Iedere werkdag is een afwisselende dag met diverse werkzaamheden. Met jouw vrolijke, opgeruimde, gastvrije aanwezigheid in en rond de vergaderzalen zorg je voor onbezorgde en tevreden gasten. Jij weet als geen ander dat je moet zorgen voor goed ingerichte zalen met de juiste temperatuur en dat alles goed werkt met licht en techniek. En als banqueting koning(in) zorg je dat alles op tijd klaar staat. Denk aan koffie, thee, water en wat lekkers, maar ook aan verse broodjes of een luxere lunch.

Naast banqueting werkzaamheden zorg je ook dat de diverse events soepel verlopen. Of je nu een belegd broodje mag bereiden, een borrel verzorgd of verantwoordelijk bent voor het afrekenen, jij vindt alles leuk. Net zoals het werken met je collega’s, waarmee je zowel plezier maakt als hard werkt. Samen zorgen jullie ieder event weer voor de ultieme gastvrijheidsbeleving.

Geen dag is hetzelfde! Ben jij gastvrij en vind je het geweldig om onze gasten de WOW experience te geven tijdens vergaderingen, feesten en partijen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Als Medewerker Banqueting en Events heb jij de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Het klaarzetten en voorbereiden van de mise & place voor alle vergaderingen, lunches, diners, recepties etc;
Het op de vloer uitvoeren van partijen, middels de operationele sheets en checklisten;
Je bent het aanspreekpunt voor gasten;
Het operationeel begeleiden van stagiaires en leerlingen;
Het serveren van gasten tijdens vergaderingen, feesten, partijen en gala's.
Als Medewerker Banqueting krijg je veel vrijheid om jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Bovendien zijn er mogelijkheden om door te groeien.

Wat we van jou verwachten


 • Je bent van nature gastvrij;

 • Leergierig, je hebt een scherpe helicopterview en oog voor detail;

 • Een enthousiaste werkhouding en je bent een echte team speler;

 • Communicatief sterk, jij staat stevig in je schoenen!

Wat we je bieden

 • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Interne kost en inwoning
 • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
 • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
  Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Wie we zijn

Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp