Leuke vakantiebaan op Schiermonnikoog

Maak jij ons team compleet? Kom weekenden en vakanties werken op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 4 jun 2023
8 jun 2023
Schiermonnikoog
9166LA
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Leuke dingen doen en onze gasten verrassen daar gaat het ons om. Ons vak beschouwen wij als een ambacht waar we met liefde voor het product creëren én serveren, deze liefde proeven onze gasten. 

Voor de weekenden en vakanties en het hoogseizoen (april t/m oktober) zoeken wij extra krachten voor de algemene dienst, ijssalon, bar en bediening tijdens diner!

Wat we van jou verwachten

Kandidaten met een service gerichte en gastvrije instelling vinden bij ons wat ze zoeken!

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan en een prima werkplek met kost en inwoning. Salaris conform horeca CAO ingedeeld in functiegroep III.

Waddenvacatures verzorgt de werving, de arbeidsovereenkomst wordt verzorgt door de restauranthouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid