Leidinggevende IJssalon Texel

Als meewerkende leidinggevende van onze IJssalon ben jij de drijvende kracht op de werkvloer. Wij zoeken een gemotiveerde kandidaat die de gehele periode zou kunnen werken of tenminste de periode eind april t/m augustus. Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 23 mei 2022
30 mei 2022 - 30 mei 2023
Texel
1795 LE
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

In de ijssalon bereiden wij wekelijks op ambachtelijke wijze een verscheidenheid aan heerlijke smaken ijs! In het voor en na seizoen werk je als leidinggevende actief mee in de IJssalon waarbij je in het hoogseizoen voornamelijk het overzicht bewaart op de werkvloer, je team van zes ijsscheppers aanstuurt en nieuwe medewerkers inwerkt. Jij zorgt ervoor dat het openen en sluiten van de winkel vlekkeloos verloopt. Afhankelijk van de werk planning en de ervaring van jouw team help je mee bij opstarten en afsluiten.

Wat doe je onder meer dagelijks:

  • Openen en/of sluiten van de ijssalon
  • Meewerken, inwerken en aansturen van het team. In het voor- en naseizoen werk je mee in de ijssalon. In het hoogseizoen zorg je voor goed ingewerkte vakantiekrachten.
  • Administratieve taken zoals controle urenregistratie, inplannen van het rooster, bestellingen.

Wat we van jou verwachten

Je hebt aandacht en interesse voor het product en zorgt voor een goede hygiëne, kwaliteit en service. Jij bent verantwoordelijk voor een goede presentatie van het geheel en zorgt ervoor dat de ijsvitrines en de winkel er altijd tip top uitzien. Het schoonmaken, inrichten en bijvullen van de ijsvitrines en de winkel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Als drijvende kracht op de werkvloer help je mee waar het kan en waar het nodig is. Je bent klantvriendelijk, collegiaal en vindt het oprecht leuk om met mensen om te gaan.

Neem jij van nature de verantwoording en vind je het leuk om een een jong team aan te sturen zodat alles op rolletjes loopt dan herken jij jezelf vast in onderstaande:

  • vriendelijk en georganiseerd.
  • leiderscapaciteiten, motiverend
  • Bereid om weekenddiensten te draaien


Wat we je bieden

  • Een leuke, afwisselende baan in een klein team met enthousiaste collega’s.
  • Beloning en voorwaarden volgens CAO Levensmiddelenbedrijf en wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd.
  • Huisvesting in de vorm van een mooie appartement die je deelt met jouw collega (gedeelde slaapkamer)

Onze ijssalon is 7 dagen per week geopend van februari t/m oktober. In het naseizoen van 12:00 tot 17:00 uur.Flexibele inzet, maar vaste dagen bespreekbaar!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Is dit de baan die jij zoekt? Reageer dan snel en stuur ons jouw motivatie, CV en beschikbaarheid of mail of whatsapp jouw vragen over deze mooie functie op het zonnige Texel.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid