Leidinggevende Horeca DE BOLDER

Kom jij ons jonge dynamische team aansturen? De Bolder op kampeerterrein Stortemelk te Vlieland zoekt versterking van het vaste team van leidinggevenden!

Publicatiedatum: 21 feb 2020
31 mrt 2020 - 31 okt 2020
Vlieland
8899BX
28 - 30 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent verantwoordelijk voor de hele ‘voorkant’ van De Bolder en zult ook veel op de werkvloer staan om jonge mensen op te leiden en om zelf mee te werken. Daarnaast zal het werk voor een deel bestaan uit kassa's opmaken, planningen maken en lichte administratieve bezigheden. Continuïteit staat centraal, in principe werk je fulltime van eind maart tot half oktober. Op jaarbasis is dat gemiddeld 30 uur per week.

Hoe ziet het seizoen er uit voor jou?
Je werkt bij ons van eind maart tot half oktober. In het voorseizoen heb je veel contact met vaste gasten en komen er regelmatig nieuwe medewerkers proefdraaien. Jij leidt mensen op en stoomt het team klaar voor de piekdrukte.

Een van de eerste drukke periodes is de meivakantie, zeker tijdens het festival ‘Here Comes The Summer’ dat zich grotendeels in en om De Bolder afspeelt. Naarmate het drukker wordt, wordt het team van medewerkers groter en raken zij beter op elkaar ingespeeld. In de drukste weken lopen er zo'n zes à zeven leidinggevenden rond, voor een groot deel studenten die al meerdere zomers bij ons werken. Het tweede, veel grotere festival ‘Into The Great Wide Open’ is de knallende afsluiter van het hoogseizoen. Daarna bouwen we af en werken we toe naar de wintermaanden.

Wat we van jou verwachten


  • Ervaring met leidinggeven

  • Ruime horeca-ervaring

  • Hard willen werken

  • Een scherpe blik en inzicht

  • Gastvrijheid

  • Niet te beroerd zijn om het vervelendste klusje zelf te doen

Wat we je bieden


  • Verblijf op Vlieland

  • Een contract voor gemiddeld 30 uur per week voor een heel jaar

  • Salaris conform de CAO Recreatie, loonschaal 6

Wie we zijn

Grand café De Bolder op Vlieland: een groot, dynamisch en cultureel ingesteld horecabedrijf en onderdeel van Kampeerterrein Stortemelk. In het laagseizoen genieten mensen van een boek bij de open haard en runnen we De Bolder met een klein team. In het hoogseizoen zetten we soms op topdagen in vier uur tijd rond de 800 maaltijden weg met een team van een man of 50, om direct na het diner ruimte te maken voor toffe live-muziek of dj's in onze Kleine Zaal (zo heet het grand café als podium). Ook in de Grote Zaal is er ’s zomers een top programmering met bands en theatervoorstellingen.

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze leuke, afwisselende en uitdagende baan. Kijk voor meer informatie op www.stortemelk.nl/nl/vacatures of stuur een sollicitatiebrief naar wsm@stortemelk.nl via onderstaand formulier.

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden