Leidinggevende horeca- De Bolder

Ben jij op zoek naar strand, zee en vrijheid, én een uitdagende baan met leuke collega’s?

Publicatiedatum: 21 feb 2021
1 apr 2021 - 1 nov 2021
Vlieland
8899BX
38 - 40 uur
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Jij kunt coachend leiding geven en met je enthousiasme zorg je voor een duidelijke structuur en een goede werksfeer. Onze jonge zomerkrachten hebben bij jou plezier in hun werk en kunnen tegelijkertijd veel leren van jouw ervaring in de horeca. Je hebt oog voor detail en gastvrijheid en weet het team precies op het goede moment bij te sturen. Herken je jezelf hier in?
Dan hebben we een leuke baan voor je!

Je bent een meewerkend leidinggevende (teamleider/barhoofd), die ons jonge dynamische team kan aansturen. Je bent verantwoordelijk voor de hele ‘voorkant’ van De Bolder en staat op de werkvloer om nieuw personeel op te leiden en onze gasten te laten meegenieten van het eilandleven.

Wat we van jou verwachten

Je werkt bij ons van begin april tot begin november. In het voorseizoen heb je veel contact met vaste gasten en komen er regelmatig nieuwe medewerkers proefdraaien. Onder jouw leiding raakt het team steeds beter op elkaar ingespeeld. Daardoor kun je tijdens de piekdrukte in de zomer zorgeloos knallen en veel lol maken achter de bar. In de drukste weken sta je altijd met twee of meer leidinggevenden op de werkvloer. Dat zijn vaak studenten die al vele zomers bij ons terugkomen en net zo gedreven zijn als jij. Naast je werk heb je genoeg vrije tijd om te (kite)surfen, op het strand te liggen of met collega’s naar het dorp te gaan. Tijdens de afsluiter van het hoogseizoen, festival ‘Into The Great Wide Open’, krijg je van ons een toegangspas en pak je buiten je werk zo veel mogelijk van de bands en de sfeer mee. Daarna bouwen we af en werken we toe naar de wintermaanden.

Wat ga je doen met je vrije tijd in de winter? Een lange reis maken, de sneeuw opzoeken, nog wat extra bijverdienen? Dat is helemaal aan jou!

Wat we je bieden


  • Een onvergetelijke zomer met veel strand, zee, vrijheid en leuke collega’s.

  • Een jaarcontract voor 30 uur per week: een fulltime seizoen uitbetaald over het hele jaar.

  • Salaris conform de CAO Recreatie, loonschaal 6.

  • Alles dat je nodig hebt om in je onderhoud te voorzien: boottickets, verblijf op Vlieland, drie maaltijden per dag en faciliteiten in het stafgebouw.

Wie we zijn

Grand café De Bolder op Vlieland: het bruisende middelpunt van Kampeerterrein Stortemelk. Ons terras ligt naast de duinovergang, de sfeer is ontspannen en informeel. In het laagseizoen genieten mensen van een boek bij de open haard en runnen we De Bolder met een klein team.

In het hoogseizoen zetten we op topdagen in vier uur tijd rond de 800 maaltijden weg, om direct na het diner ruimte te maken voor live-muziek of dj's in onze Kleine Zaal (het grand café als podium). Ook in de Grote Zaal is er ’s zomers een top programmering met bands en theatervoorstellingen.

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze leuke, afwisselende en uitdagende baan, stuur dan voor 1 maart 2021 een sollicitatiebrief met cv naar wsm@stortemelk.nl