Kok / zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan als (zelfstandig) kok? Grijp je kans! Kom werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 19 jun 2021
17 jun 2021 - 31 dec 2021
Texel
1796CB
32 - 38 uur
MBO
fulltime
11,50 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij verrassen onze gasten graag met smaak, verras jij ons met jouw inzet en enthousiasme in de keuken? Als (zelfstandig) kok zorg jij er samen met jouw collega's dat de keuken draait als een geoliede machine.

Je bent van A tot Z betrokken bij de werkzaamheden van de mise en place tot aan doorgeven op de pas. In onze keuken gelden geen rangen of standen, koken is teamwork!

Wat we van jou verwachten

Jij gelooft in samenwerken en goede communicatie op de werkvloer. Jij voelt je in het team als een vis in het water en leert graag on the job, samen maak je er iets moois van! Lokaal, vers, vanaf de basis met oog voor kwaliteit zijn steekwoorden die op onze keuken van toepassing zijn.

Voor de functie van kok zijn wij op zoek naar enthousiastelingen zijn die open staan om het vak te leren... Voor de functie van zelfstandig werkend kok zoeken we iemand met ongeveer twee jaar keukenervaring en al redelijk zelfstandig kan werken.

Jouw inzet en plezier in het werk zijn de belangrijkste schakels tot succes!

Wat we je bieden

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de appartementen boven het restaurant is aanwezig!

Wij zoeken collega's die per direct tot tenminste eind seizoen kunnen werken. Ben je inzetbaar voor het hoogseizoen of juist voor onbepaalde tijd? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Het in deze vacature vermelde salaris is gebaseerd op functiegroep IV CAO Horeca voor kandidaten van 21 jaar of ouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij geknipt voor deze baan? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid