Kok / Zelfstandig werkend kok (incl huisvesting)

Is koken jouw passie en ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Kom dan werken op Schiermonnikoog!

Publicatiedatum: 14 sep 2020
14 sep 2020 - 1 aug 2021
Schiermonnikoog
9166 LA
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Voor een van de leukste restaurants op Schiermonnikoog zoeken wij een ervaren (zelfstandig) kok. In deze keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten, soepen, sauzen, banket en ijs zo veel mogelijk producten zijn huis gemaakt. Voor de echte vakman/vrouw is dit het bedrijf waar je jouw culinaire hart op kan halen. Het betreft een fulltime functie die tijdelijk of als jaarbetrekking in te vullen is.

Wat we van jou verwachten

Bovenal heb je passie voor het vak. Dit zien wij graag terug in jouw werkervaring en werkhouding.

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan, een prima werkplek met kost en inwoning, een aantrekkelijk salaris en uitzicht op een dienstverband voor langere tijd. Het salaris wordt na proefdagen definitief vastgesteld op basis van leeftijd, opleiding, kennis en kunde.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid