Kok m/v fulltime

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken als kok bij Paviljoen De Walvis.

Publicatiedatum: 30 nov 2021
24 nov 2021 - 31 dec 2021
Terschelling
8881CR
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken voor de functie van (zelfstandig werkend) kok kandidaten met passie voor het vak. Onze menukaart stellen wij met zorg samen, waarbij wij bewust kiezen voor kwaliteit en eenvoud. Lekkere gerechten, lokale specialiteiten, biologisch en waar mogelijk fair trade!

Ben jij kok en lijkt het je leuk om voor de Walvis te werken dan komen wij graag met jou in contact!

Wat we van jou verwachten

Jij maakt ons team compleet, hebt passie voor het vak en houdt van kwaliteit en eenvoud. Je staat voor smaakvolle gerechten maar dan wel recht door zee! Wij zoeken kandidaten met ervaring als (zelfstandig) kok die op korte termijn kunnen starten en tot einde seizoen of het gehele jaar rond kunnen blijven werken.

Wat we je bieden

Een leuke fulltime baan voor het gehele seizoen / jaar, salaris conform CAO Horeca. Huisvesting op Terschelling is aanwezig, je verblijft met je collega's in de personeelswoning van Paviljoen de Walvis.

Wie we zijn

Wij zijn Paviljoen De Walvis. Gelegen op een unieke locatie op het Groene Strand aan de voet van het hoge duin bij West Terschelling. Met een weids uitzicht over het wad, natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte ons mooie buureiland Vlieland. Genieten van al dit moois en onze lekkernijen kan op ons terras, serre, veranda of binnen in ons knusse paviljoen.

Informatie sollicitatie

Ben je 18 jaar of ouder en heb je ervaring met werken in de horeca, wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button of per post op:

Paviljoen de Walvis
Groene Strand
P.a. Burg. Reedekerstraat 35
8881 BZ West Terschelling

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden