Kok / keukenhulpen Bij Jef Texel

Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? De kookstijl van Bij Jef is modern, licht, met een klassieke basis, waarbij de ingrediënten voornamelijk afkomstig zijn van het eiland.Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Kom dan werken Bij Jef! Wij zoeken koks, keukenhulpen en afwassers.

Publicatiedatum: 10 jul 2020
14 jul 2020 - 1 sep 2020
Texel
1797AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de mice en place, draag je zorg voor de bereiding van diverse gerechten en het schoonmaken van de keuken. Daarnaast denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces, zoals het uitwerken van nieuwe menu's, erg belangrijk.

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het keukenteam diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een koksopleiding afgerond (minimaal niveau 3)
Je hebt aantoonbare werkervaring op soortgelijk (leer) niveau
Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Wil je graag werken in een inspirerende culinaire werkomgeving maar heb je nog weinig keuken ervaring? Dan biedt BIJ JEF je graag een baan als afwasser / keukenhulp aan.

Wat we je bieden

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek?

Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan naar één van de verschillende openstaande functies Bij Jef. Woonruimte is aanwezig.

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Wil jij groeien in jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden