Kok / Keukenhulp

In west Terschelling, vlak bij de haven zit ons " fine dine" restaurant en mini wellness hotel. Voor onze keuken zoek ik een kok die mij kan ondersteunen bij de bereiding van lekkere, verse gerechten met zo veel mogelijke eilander ingrediënten (oa van eigen bio- tuin).

Publicatiedatum: 24 jun 2022
1 jul 2022 - 1 jul 2023
Terschelling
8881BR
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als kok ben je ondersteunend aan de Chef. Je werkt mee tijdens de dagelijkse voorbereiding en verwerkt samen met de chef de dagelijkseaanvoer van verse oesters , verse vis, verse kruiden, zeewieren en zilte plantjes totlekkere, mooie verse gerechten.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gepassioneerde collega met oog voor het product en passie voor koken. Enige ervaring is prettig maar niet per se een vereiste, als je veel wilt leren maken wij jou graag wegwijs in onze culinaire keuken.

Wat we je bieden

Wij zoeken een goede kok voor het seizoen of langer. ben jij een ervaren kok en zoek je een uitdaging voor meerdere jaren dan deel je mee in de winst, naast het salaris.

Woonruimte in de vorm van een woonhuis die met twee collega's wordt gedeeld. Eigen slaapkamer en gedeelde woonkamer, badkamer etc. Kosten € 200 per maand

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Wil jij graag op Terschelling komen werken. ben je keukenhulp, kok of ervaren chef en zou je graag op Terschelling willen werken dan horen wij dat graag van je. Sollicitaties ontvangen wij graag via Whatsapp of via het sollicitatieformulier.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid