Kok / keukenhulp (Terschelling 2022)

Genieten van het mooiste uitzicht van Nederland en werken bij het leukste paviljoen op Terschelling! Spreekt jou dit aan? Kom 2022 werken als (hulp)kok op Terschelling!

Publicatiedatum: 28 nov 2021
1 apr 2022 - 1 nov 2022
Terschelling
8881BC
30 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als (hulp)kok bij ons paviljoen gaat het er om dat je inzet toont en wil leren. Je hoeft niet de beste te zijn maar wat je doet daar doe je uiteraard je best voor. Het allerbelangrijkste is dat jij met plezier je werk doet. Dat is waar het om draait en waar onze gasten ons voor bezoeken; een goede sfeer en lekker eten.

Als (hulp)kok werk je dagelijks mee aan de voorbereidingen voor lunch en diner en helpt de koks bij de (voor)bereiding van gerechten.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken bij voorkeur kandidaten met enige keuken ervaring die per maart of april kunnen starten en tot einde seizoen of het gehele jaar rond kunnen blijven werken. De belangrijkste vaardigheden die je onder de knie hebt zijn de snijtechnieken zodat je goed inzetbaar bent op de mise en place.

Vanaf het naseizoen hebben wij jaarrond (privé) huisvesting voor een kok beschikbaar.

Wat we je bieden

Wij bieden:

  • Een fulltime baan voor het gehele seizoen / jaar
  • Een leuke baan en salaris conform CAO Horeca (Kok functiegroep IV)
  • Woonruimte op Terschelling in de vorm van een eigen slaapkamer (gedeelde living en voorzieningen) € 300 all in (gas water licht).

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Heb jij de benodigde ervaring en werk je graag in de keuken? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid