Kok Hotel Restaurant Ameland (fulltime)

Kom wonen en  werken als kok op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een (zelfstandig) kok! Salaris naar leeftijd kennis en ervaring.

Publicatiedatum: 19 mei 2022
26 mei 2022 - 26 mei 2023
Ameland
9164KL
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Dit hotel op Ameland beschikt over een à la carte restaurant waar zowel de hotelgasten als gasten van naburige recreatieve gelegenheden graag komen eten en drinken. Voor de keuken van het hotel zoeken wij een gemotiveerde en kundige kok die het bestaande team aanvult en kan versterken. Je wordt ingewerkt op alle kanten van de keuken zodat je precies weet wat er in het bedrijf gebeurt en in de praktijk van alle markten thuis bent en kunt inspringen waar dat nodig is.

Personeelshuisvesting kan door het hotel gefaciliteerd worden.

Wat we van jou verwachten

Ben jij die kundige kok die houdt van afwisseling en voor langere tijd op Ameland kan komen wonen en werken? Wij vragen gezonde passie en motivatie voor het vak. Jouw werkervaring als zelfstandig werkend kok kun je aantonen middels opleidingen, stages en dienstverbanden.

Wat we je bieden

Een leuke baan in een jong en enthousiast team
Salaris naar leeftijd kennis en ervaring (tussen €1950 en € 2500)
Personeelshuisvesting in overleg beschikbaar

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in een leuke baan op Ameland neem dan contact met mij op!

Lars Dirk Visser tel. 0519346399 / info@waddenvacatures.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid