Kok en keukenhulpen strandpaviljoen (maart 2023)

Genieten daar draait het om bij dit strandpaviljoen. Aan de tafels én in ons team ;-) Werk moet leuk zijn want alleen dan kun je mooie dingen doen. Wil jij er samen met ons een mooi seizoen van maken? In ons team ben je welkom en zorgen wij graag dat je op je plaats bent, huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 2 feb 2023
1 mrt 2023 - 1 mrt 2024
Texel
1795LH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij kijken verder dan jouw CV en jouw ervaring, wij kijken naar wat je bij ons wilt en kunt bereiken. Dat je voldoende relevante ervaring hebt is een pluspunt maar jouw motivatie en inzet om jezelf in jouw functie te ontwikkelen zijn veel belangrijker. Als team staan we daar sterk in, elkaar helpen om te presteren en het beste in ons zelf naar boven te halen. Als zelfstandig werkend kok bij ons paviljoen draag je bij aan de dagelijkse mise en place en zorgen wij voor wat er nodig is dat jij je snel thuis voelt en zelfstandig een kantje in de keuken kan draaien.

Wat we van jou verwachten

Jij weet wat je kan en wilt kunnen. Je hebt passie voor je vak en hebt plezier aan je werk. Jij kan genieten van een drukke dag en trots zijn op wat je met jouw collega's hebt bereikt.

Wat we je bieden

Een baan op één van de mooiste locaties op Texel met een geweldig uitzicht en volop reuring van zeilers en andere watersporters. En feest voor de zintuigen voor lichaam, geest én de innerlijke mens. Het werken aan het strand is geen dag het zelfde maar wel iedere dag net zo speciaal.

Werken en wonen op een eiland is uniek en laat zich niet in een paar woorden uitdrukken. Of het nu gaat om een vakantiebaan of een jaarcontract, dat jij met plezier op deze periode terug kijkt dat staat vast. Wij maken jouw (werk)ervaring graag tot een succes, dit doen wij door rekening te houden met:

werkervaring, interesses en ambities;
salariswens en secundaire voorwaarden;
voorkeuren ten opzichte van de huisvesting.

Buiten een goed salaris en goeie fooi zijn 2 vaste vrije dagen per week en gratis gezonde maaltijden bij ons de standaard. Woonruimte is beschikbaar!


Wie we zijn

Werken op één van de mooiste hotspots van Texel, tenminste dit is zoals wij het zelf ervaren. Iedere dag genieten van die heerlijke vibe van een strandpaviljoen dat is natuurlijk niet alleen weggelegd voor de gasten. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons op je plek bent en tot je recht komt. De sfeer en beleving die wij uitdragen bereiken we alleen als iedereen productief en met plezier kan werken. Met zijn allen zorgen wij er voor dat het op rolletjes loopt en de gasten kunnen genieten. Hard werken en toch van iedere werkdag met volle teugen kunnen genieten met wat we met zijn allen bereiken dat is wat het werken bij ons strandpaviljoen inhoudt.

Informatie sollicitatie

Heb jij de perfecte baan gevonden? Je start op basis van detachering óf treedt rechtstreeks in dienst bij jouw toekomstige werkgever. Solliciteren, dat kan via whatsapp of via onderstaande sollicitatieformulier.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid