Kok bij eetcafé De Rog Texel

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons keuken team. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

Publicatiedatum: 27 mrt 2023
24 mrt 2023
Texel
1795AD
24 - 38 uur
VMBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Eetcafé de Rog zoekt een nieuwe collega voor het keuken team. We bieden een baan als zelfstandig werkende kok of hulp kok. Invulling kan parttime of fulltime voor 24 tot 38 uur.

Onze kaart wisselt met de seizoenen mee en biedt zodoende regelmatig verassende nieuwe gerechten waaraan jij als kok een eigen bijdrage kunt leveren. Wij maken onze eigen producten met verse ingrediënten en streven naar een hoge kwaliteit van onze gerechten. Op onze menukaart staan mooie maar bovenal smakelijke vlees, vis en vegetarische gerechten.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een kok die enthousiast, creatief, flexibel en een doorzetter is. Je houdt ervan om samen te werken in een klein team en te zorgen voor een mooie avond voor alle gasten.

Wat we je bieden


  • Een mooi salaris boven de Horeca CAO (afhankelijk van ervaring en leeftijd)

  • Een jaarcontract

  • Enthousiaste, gezellige collega’s

  • Leer mogelijkheden

Wie we zijn

Eetcafé de Rog zit in De Cocksdorp en wordt de gezelligste huiskamer van Texel genoemd. Wij werken met een gezellig team in een informele setting. Onze doelgroep is heel divers, van jong tot oud. Ons motto is eten, drinken, genieten. We maken mooie gerechten, hebben veel verschillende biertjes en wijnen en zorgen voor een fijne beleving voor onze gasten.

Informatie sollicitatie

Woon jij op Texel en lijkt het je leuk om bij De Rog te komen werken? Bij ons ben je altijd welkom voor een bakje koffie en een goed gesprek!

Voor meer informatie of sollicitatie kun je via het sollicitatieformulier of whatsapp reageren.

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden