Kok bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ben jij een smaakmaker en bereid je graag de lekkerste gerechten? Voel jij je in je element aan het strand en spreekt de vrijheid van het eilandleven je aan? Dan is dit jouw kans!

Publicatiedatum: 24 jun 2022
15 jun 2022 - 15 jun 2023
Terschelling
8891JG
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Bij De Branding is geen dag hetzelfde; het uitzicht op strand en zee is iedere dag uniek. En zo benaderen wij onze gasten: op onze unieke manier. Samen met het team zorg je iedere dag voor dat gouden randje.

Wij zijn per direct opzoek een kok, voor het seizoen en/of het gehele jaar. Als kok bij de branding zorg je voor een goed voorbereide keuken zodat tijdens lunch en diner alle sop rolletjes blijft lopen. Je bedient moeiteloos de grill, steamer, of frituur en hebt kennis van de producten waarmee je werkt. Waar nodig spring jij in als rechterhand van de leidinggevende keuken.

Wat we van jou verwachten

Een prettige samenwerking zodat we als team een (h)eerlijke beleving voor de gasten neer kunnen zetten. Het is niet alleen maar zon, zee en strand, op drukke dagen is het aanpoten. Aantoonbare ervaring als kok vinden wij belangrijk, diploma’s worden gewaardeerd maar zijn niet vereist.

Wat we je bieden

Bij de Branding werk je fulltime tegen een eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring. Maar we bieden meer, je werkt op één van mooist denkbare plekken van Nederland, aan het Noordzee strand van Terschelling. Je bent onderdeel van de “Branding-familie”. Als team doen we ons best om onze gasten te laten genieten maar vinden wij het ook gezellig om samen leuke dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld met collega’s lunchen op vrije dagen of na een drukke dag lekker surfen, kanoën en een verfrissende duik in zee nemen.

Wij beschikken over woonruimte midden in het gezellige dorp Midsland, waar je met je collega's kunt wonen voor de periode dat je bij de Branding werkt. Per overnachting berekenen wij een tegemoetkoming in de huur van EUR 7,50.

De branding is bijna het gehele jaar geopend, vanaf april tot eind november bieden wij fulltime banen voor seizoenkrachten. Spreekt dit alles jouw aan dan dan komen we graag met jou in contact óók als je een kortere periode wilt komen werken.

Wie we zijn

Ons paviljoen is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken bij de Branding is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Informatie sollicitatie

Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Noie & Ingrid via onderstaand sollicitatieformulier of info@strandpaviljoendebranding.nl en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om in de Branding te komen werken én in welke periode jij beschikbaar bent.

Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0638406365; dan kunnen we je vragen even beantwoorden.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden