Kok bij De Boerderij op Ameland (32-40u)

Werken als kok in de nieuwste en modernste keuken van Ameland? Dat kan bij eetcafé de Boerderij! In de winter van 2022 zijn wij gestart met een grote verbouwing van het restaurant. Een volledige metamorfose, de indeling is veranderd en de keuken is gloednieuw!

Publicatiedatum: 22 mei 2022
13 mei 2022 - 13 mei 2023
Ameland
9162 EM
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Ervaren

Functie-inhoud

Als kok maak jij deel uit van ons dynamische keukenteam! Jij bent degene die ervoor zorgt dat de bestellingen van onze gasten perfect naar tafel gaan en verzorgd zo nu en dan een mooie catering.

Wij werken o.a. met een Horeko Hospitality Systeem, vector ovens, Flexi chef, alto shaams, shockfreezers en wij koken op een razendsnelle inductie. Daarnaast werken wij niet meer met het ouderwetse bonnensysteem maar is alles digitaal geworden.

Wat we van jou verwachten

Het hele reilen en zeilen in de keuken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten want jij:


  • Staat je mannetje tijdens een drukke lunch of diner en houdt het hoofd koel

  • Werkt zelfstandig, bent communicatief sterk en vooral collegiaal

Wat we je bieden

Een baan op een fantastische locatie in het dorp Ballum op het mooie Waddeneiland Ameland met niet te vergeten leuke en gezellige collega’s en:

  • Een eerlijk salaris
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een prettige en collegiale werkomgeving
  • Personeelskortingen
  • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Huisvesting kan worden geregeld

Wie we zijn

Bij Eetcafé de Boerderij draait alles om genieten en proeven! Van onze prachtige locatie in de historische dorpskern, de sfeer, de knipoog naar lang vervlogen en met name van de heerlijke gerechten die wij na de verbouwing kunnen gaan bereiden in onze splinternieuwe moderne keuken.

Eetcafé De Boerderij heeft een uitgebreide kaart voor lunch en diner met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. De producten waar wij mee werken kiezen we zorgvuldig uit. Wij hebben producten die op ambachtelijke en duurzame wijze door op Ameland gevestigde bedrijven zijn geproduceerd, en voorzien zijn van het keurmerk Amelands Produkt. Ook biologische producten maken onderdeel uit van ons aanbod.

Informatie sollicitatie

Klinkt dit goed? Neem contact op met Suzanne! Dit mag via e-mail: suzanne@eetcafedeboerderij.nl of telefoon: 06-46106184. Hopelijk tot snel!

PS: De foto's die wij tonen zijn van voor de verbouwing. Kijk op Facebook & Instagram @eetcafedeboerderijballum voor de laatste updates!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden