Keukenmedewerker Terschelling

Kom jij de kunst af kijken van onze koks en kun jij tot eind oktober of langer blijven werken, word keukenmedewerker op Terschelling!

Publicatiedatum: 14 sep 2020
14 sep 2020 - 30 sep 2020
Terschelling
8897HX
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van keukenhulp. Het betreft een fulltime dienstverband tot tenminste eind oktober. Als keukenhulp ondersteun je de koks bij de bereiding van lunch en diner, mise en place en zorg je voor een schone vaat.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een nieuwe collega die ons kan helpen bij de bereiding van gerechten! Ervaring is niet noodzakelijk motivatie en inzet zijn het belangrijkst. Onze ideale kandidaat is leergierig, behulpzaam en betrouwbaar en wil samen met ons lekker koken en mooie gerechten maken.

Wat we je bieden

Een leuk en enthousiast team van collega’s. Daarnaast bieden wij jou:

Salaris conform Horeca CAO, leeftijd en ervaring
Fulltime of parttime dienstverband
Werktijden zijn in overleg zowel overdag als avond

Omdat wij geen huisvesting kunnen bieden zoeken wij iemand met eigen woon / verblijf op Terschelling.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid