Keukenmedewerker- De Bolder

Ben jij op zoek naar strand, zee en vrijheid, én een uitdagende baan met leuke collega’s?

Publicatiedatum: 21 feb 2021
1 mei 2021 - 1 okt 2021
Vlieland
8899BX
38 - 40 uur
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Bij De Bolder op Vlieland bieden we je de mogelijkheid om geweldige zomer te hebben terwijl je je ondertussen ontwikkelt tot leidinggevende in de keuken. Daarbij horen onder andere toegangspassen tot de festivals (als die doorgaan), boottickets, en natuurlijk genoeg vrije tijd om van het eilandleven op Vlieland te genieten.

Werkzaamheden zijn mede afhankelijk van je vaardigheden. Je bent in ieder geval betrokken bij de bereiding van het diner, we leiden je op om zelfstandig de lunch te draaien en je ondersteunt de chefs in het aansturen van de keukenbrigade. Hoe sneller je dingen oppikt, hoe meer we je kunnen leren over koken op grote schaal en het aansturen van seizoenspersoneel.

Wat we van jou verwachten

Je vindt het leuk om een seizoen op Vlieland te komen werken. Het is uiteraard fijn als je al veel ervaring hebt in een restaurantkeuken, maar je motivatie en enthousiasme zijn voor ons het allerbelangrijkst. We zijn ervaren in het opleiden van nieuw personeel en als je leergierig bent maken we je zo wegwijs in onze keuken.

Je werkt bij ons in de drukste maanden. Bij voorkeur is dat van mei tot september, maar wil je het hele seizoen werken of ben je een bepaalde periode niet beschikbaar, dan kunnen we het daar zeker over hebben. Wat ga je doen met je vrije tijd in de winter? Een lange reis maken, de sneeuw opzoeken, nog wat extra bijverdienen? Dat is helemaal aan jou!

Wat we je bieden


  • Een onvergetelijke zomer met veel strand, zee, vrijheid en leuke collega’s.

  • Salaris conform de CAO Recreatie.

  • Alles dat je nodig hebt om in je onderhoud te voorzien: boottickets, verblijf op Vlieland, drie maaltijden per dag en faciliteiten in het stafgebouw.

Wie we zijn

Grand café De Bolder op Vlieland: het bruisende middelpunt van Kampeerterrein Stortemelk. Ons terras ligt naast de duinovergang, de sfeer is ontspannen en informeel. In het laagseizoen genieten mensen van een boek bij de open haard en runnen we De Bolder met een klein team. In het hoogseizoen zetten we op topdagen in vier uur tijd rond de 800 maaltijden weg, om direct na het diner ruimte te maken voor live-muziek of dj's in onze Kleine Zaal (het grand café als podium). Ook in de Grote Zaal is er ’s zomers een topprogrammering met bands en theatervoorstellingen.

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze leuke, afwisselende en uitdagende baan, stuur dan voor 1 maart 2021 een sollicitatiebrief met cv naar wsm@stortemelk.nl

Contact via whatsapp: 0649970267