Keukenhulp Texel (incl huisvesting)

Een seizoen wonen en werken op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een leuke baan met een goed salaris, een prettige werksfeer op een schitterende locatie!

Publicatiedatum: 2 apr 2020
1 mei 2020 - 1 nov 2020
Texel
1795 KM
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als je bij ons gaat werken als keukenhulp hoef je geen ervaring te hebben. Je moet het leuk vinden om in de keuken werkzaam te zijn en mee te werken aan het succes van restaurant de Slufter. Tot jouw voornaamste taken behoren het bakken van friet en snacks, meehelpen tijdens de dagelijkse voorbereidingen in de keuken en het bijhouden / meehelpen in de afwas.

Wij zijn op zoek naar een goed gemutste keukenhulp die de periode april tot november op Texel kan komen werken. Ben jij op zoek naar een leuke baan en spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat we van jou verwachten

Affiniteit met keukenwerkzaamheden en plezier in je werk staan voorop. Wij leren je hoe alle dagelijkse voorbereidingen te treffen en tijdens lunch en diner de drukte het hoofd te bieden door zorgvuldig en planmatig te werken. Als keukenhulp bij de Slufter kun jij een seizoen op Texel makkelijk aan!

Wat we je bieden

Het werken in een collegiaal team, op één van de mooiste plekjes van Texel
Goed salaris
Uren in overleg
Huisvesting beschikbaar

Wie we zijn

Café-Restaurant ‘De Slufter’ is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied dichtbij bungalowpark Slufteroord. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten kwelderlandschap die in open verbinding met de Noordzee staat. De Slufter is het bekendste natuurgebied van Texel en trekt jaarlijks veel bekijks. Voor- of na een wandeling door dit prachtige natuurgebied is ons restaurant bij uitstek de plaats om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner.

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in onze vacature dan horen wij dit graag! Stuur je CV naar info@deslufter.nl of reageer via onderstaand sollicitatie formulier.

Voor meer informatie kun je bellen naar Geert van der Star 06-13405341

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden