Keukenhulp strandpaviljoen!

Zie jij een zomer op Ameland wel zitten en ben je toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een keukenhulp die ons kan ondersteunen bij het klaarmaken van (frituur) gerechten.

Publicatiedatum: 14 jul 2020
15 aug 2020 - 31 dec 2020
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een leuke werkomgeving, en lijkt het je super leuk om aan het strand van Ameland te werken? Voor de keukenbrigade van dit strandpaviljoen hebben wij per half augustus 2020 plaats voor:

Afwassers / keukenhulpen

Ons strandpaviljoen complimenteert de mooie uitzichten over de strand en zee met de heerlijkste gerechten waarvan jij de gasten van mag laten genieten. Als keukenhulp help je mee met de dagelijkse voorbereidingen in de keuken, sta je sterk achter de frituur en verzorg je het aannemen en uitgeven van de bestellingen aan het loket.

Wat we van jou verwachten

Zie je deze baan helemaal zitten? Voor deze functie zoeken wij iemand die al enige horeca ervaring heeft opgedaan bij een cafetaria of snackbar.

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland.
Je gaat werken in een jong en gezellig team in een leuke werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand.

Een contract voor de zomer of het gehele seizoen, beloning conform CAO Horeca. Kost en inwoning zijn aanwezig, vraag ons naar de mogelijkheden

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email: info@waddenvacatures.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid