Keukenhulp Strandpaviljoen Ameland (incl huisvesting)

Laat jij je als keukenhulp niet van de wijs maken door hectiek in onze keuken? Wij verwachten niet dat je alles kunt maar wel dat je niet bang om nieuwe dingen te doen en te leren. Kom jij knallen in onze keuken?

Publicatiedatum: 4 jun 2023
8 jun 2023
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je assisteert de keukenbrigade bij het bereiden van gerechten, zoals snijden van producten, klaarzetten van ingrediënten en klaarmaken van eenvoudige gerechten. Daarnaast zorg je voor een ordelijke en nette keuken. Denk hierbij aan opruimen van gebruikte materialen, afvoeren van afval uit de keuken, schoonmaken van de keuken. Kortom: jij vormt de ondersteuning van je collega’s, de (zelfstandig werkende) koks en de chef. Samen zorgen jullie ervoor dat de gasten kunnen genieten van een heerlijk gerecht.

Wat we van jou verwachten

De ideale keukenhulp is iemand die openstaat om te leren en affiniteit heeft met koken. Heb je al ervaring in de keuken, dan is dat top! Maar sta je aan het begin van je horeca carrière dan ben je ook welkom. Je ondersteunt de koks, dus het is belangrijk dat ze op je kunnen bouwen en dat je collegiaal bent. Wanneer je aan de slag wilt in de keuken van ons paviljoen dan ben je een langere tijd beschikbaar, ook buiten de vakanties om. 

Wat we je bieden

  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO met daar bovenop een leuke fooi
  • gezellige en betrokken collega’s
  • een erkend leerbedrijf voor wanneer je carrière wilt maken in de keuken
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken


Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Het strandpaviljoen is in 2022 uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland door brancheorganisatie Strand Nederland  Door zijn centrale ligging is het de hele dag een komen en gaan van gasten en heerst er altijd een gezellige drukte op het paviljoen. Naast het beste paviljoen zijn wij al meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en tot drie keer toe tot het duurzaamste paviljoen van Nederland, een resultaat om trots op te zijn!

Informatie sollicitatie

Past deze baan helemaal bij jou en wil je graag meer weten over het bedrijf en de functie? Wij komen graag met jou in contact, na jouw sollicitatie nemen wij spoedig contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid