Keukenhulp / medewerker strandshop Texel

Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor koken? Lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 4 jun 2023
29 mei 2023
Texel
1796AZ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s voor onze strandshop en als keukenhulp.

Het betreft een afwisselende functie in zowel de strandshop als in de keuken. Paal 17 is een dynamisch bedrijf waar wij graag schakelen tussen de verschillende afdelingen.

Strandshop
In onze strandshop verkopen wij snacks, luxe broodjes, ijs, snoepgoed en dranken. In het winkelgedeelte verkopen wij souvenirs, kleding en allerlei zon- en strandartikelen.
Daarnaast verzorgen wij de verhuur van strandhuisjes, strandrolstoelen en van grote strandartikelen als strandschermen, windschermen, strandstoelen, e.d.

Keuken
Je bent als keukenhulp medeverantwoordelijk voor het voorbereiden van gerechten en deelgerechten. Je ondersteunt het keukenteam met alle voorkomende werkzaamheden. Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals sla wassen, groenten voorsnijden, buffetten opbouwen voor lunch en diner.

Hou je van afwisselende werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Wat we van jou verwachten


  • Je bent representatief, enthousiast, collegiaal, gastgericht, stressbestendig en flexibel

  • Je hebt affiniteit met koken

  • Je hebt een positieve en leergierige instelling

  • Je bent bereid om op wisselende tijden en dagen te werken

Wat we je bieden


  • Een unieke werkomgeving

  • Een afwisselende baan in een gezellig team

  • Aanvangsdatum in overleg, einddatum 01/11/2019

  • Een fulltime functie 38-40 uur

  • Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

  • Woonruimte/slaapplaats in overleg beschikbaar

Wie we zijn

Werken bij een bruisend horeca bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Paal 17 is op zoek naar leuke collega’s met een voorliefde voor de horeca!

Proeven van de zomer, je doet het bij Paal 17 Zomers op Texel. Zachte loungemuziek, een trendy interieur, lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart, dat is Zomers! Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Hier proef je altijd een relaxt en zomers sfeertje, verleidelijk genoeg om tot ver ná zonsondergang te vertoeven.

Genieten van Texel doe je natuurlijk aan zee, om precies te zijn bij Paal 17 Aan Zee. We hadden geen treffendere naam kunnen bedenken voor ons duurzame paviljoen. Een dagje strand is hier ongeacht het seizoen een succes. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking die in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Onze paviljoens op het Texelse strand zijn bij uitstek geschikt voor feesten of partijen. Met onze prachtige foodtruck en heus mini paviljoen verzorgen wij uw feest of partij met een vleugje zomers aan zee nu ook op locatie.

Informatie sollicitatie

Liever alleen in de strandshop of keuken werken? Geen probleem ! Reageren? Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief inclusief CV via onderstaand sollicitatie formulier of naar: chefkok@paal17.com

LET OP! Wij reageren ALTIJD op sollicitaties maar komt onze email wel eens in de spambox terecht, dit voornamelijk bij gebruikers van een Gmail of Hotmail/Live account. Mocht je na enkele dagen nog niets van ons hebben gehoord, kijk dan even in je spambox want er is een grote kans dat ons antwoord daar te vinden is!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden