Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook een positie beschikbaar als zelfstandig werkend kok! 

Publicatiedatum: 15 aug 2022
22 aug 2022 - 1 nov 2022
Texel
1796CH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma's. Werk je graag in de keuken en hou je van gezellige maar professionele werksfeer dan is dit misschien wel jouw volgende baan!

Wij zoeken:

  • Keukenhulp / afwasser
  • Kok
  • Zelfstandig werkend kok ‍

Wij zoeken medewerkers die per half augustus kunnen starten en het naseizoen (of langer) kunnen blijven

Wat we van jou verwachten

Horeca zit in je bloed; hard werken kost je geen moeite want je hebt passie voor het vak. Samen met je collega’s maak jij een bezoek aan dit restaurant tot een feest.

Wij zoeken gemotiveerde en enthousiaste keukenhulpen / koks en een ervaring zelfstandig werkend kok.

Wat we je bieden

Jouw droombaan waarin je het eilandleven combineert met jouw gave om de wereld van onze gasten een stukje mooier te maken. Als keukenhulp / zelfstandig kok van dit populaire familierestaurant in badplaats de Koog kom jij tot je recht.

Ben jij een blijvertje? Dan kun je er op rekenen dat wij er alles aan doen jou een leuke toekomst op Texel aan te bieden.Woonruimte in een van de kamers is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben je enthousiast over de vacature maar heb je nog wel enige vragen? Bel dan naar 0610062067 of mails ons op info@waddenvacatures.nl! Wil je direct solliciteren vul dan onderstaan formulier of reageer via whatsapp.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid