Keukenhulp / kok Texel (2023)

Zoek jij een leuke baan als keukenhulp of kok? Grijp je kans! Kom vanaf voorjaar 2023 werken  in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 30 nov 2022
25 feb 2023 - 31 dec 2023
Texel
1796CB
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij verrassen onze gasten graag met smaak, verras jij ons met jouw inzet en enthousiasme in de keuken? Als keukenhulp / kok zorg jij er samen met jouw collega's dat de keuken draait als een geoliede machine.

Je bent van A tot Z betrokken bij de werkzaamheden van de mise en place tot aan doorgeven op de pas. In onze keuken gelden geen rangen of standen, koken is teamwork!

Wat we van jou verwachten

Jij gelooft in samenwerken en goede communicatie op de werkvloer. Jij voelt je in het team als een vis in het water en leert graag on the job, samen maak je er iets moois van! Lokaal, vers, vanaf de basis met oog voor kwaliteit zijn steekwoorden die op onze keuken van toepassing zijn.

Voor de functie van keukenhulp zijn wij op zoek naar enthousiastelingen zijn die open staan om het vak te leren... Voor de functie van kok zoeken we iemand die al enige keukenervaring heeft opgedaan en verder wil in de keuken.

Jouw inzet en plezier in het werk zijn de belangrijkste schakels tot succes!

Wat we je bieden

Een leuke baan en een prima werksfeer bij een professioneel en goed bezocht restaurant in de badplaats de Koog. Woonruimte in een van de appartementen boven het restaurant is aanwezig!

Ben je inzetbaar voor het naseizoen of juist voor onbepaalde tijd? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Jouw salaris stellen wij vast op basis van jouw leeftijd, functie en ervaring.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Solliciteren op deze leuke baan op Texel? Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of via de whatsapp.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid