Keukenhulp / kok op Texel

Zoek jij een leuke baan waarin jij jouw kooktalent verder kan ontwikkelen? Kom werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige familierestaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Wij zoeken medewerkers die tot eind augustus of langer kunnen blijven werken.

Publicatiedatum: 10 jul 2020
3 jul 2020 - 31 okt 2020
Texel
1796CH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma's. Ben je gek op koken en hou je van gezellige maar professionele werksfeer dan is dit misschien wel jouw volgende baan!

Wat we van jou verwachten

Horeca zit in je bloed; hard werken kost je geen moeite want je hebt passie voor het vak. Samen met je collega’s maak jij een bezoek aan dit restaurant tot een feest.

Wij zoeken gemotiveerde en enthousiaste keukenhulpen / koks. Het liefst heb je al een beetje ervaring!

Wat we je bieden

Jouw droombaan waarin je het eilandleven combineert met jouw gave om de wereld van onze gasten een stukje mooier te maken. Als keukenhulp / zelfstandig kok van dit populaire familierestaurant in badplaats de Koog kom jij tot je recht.

Ben jij een blijvertje? Dan kun je er op rekenen dat wij er alles aan doen jou een leuke toekomst op Texel aan te bieden. Woonruimte in een van de kamers is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Klopt jouw hart sneller bij het lezen van deze vacature? Maak dan vandaag nog jouw droom waar! Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid