Keukenhulp / kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker te koken? Wij zoeken een leuke man/vrouw die per direct kan starten als keukenhulp / kok.

Publicatiedatum: 17 mei 2022
24 mei 2022 - 24 mei 2023
Schiermonnikoog
9166LA
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wil jij je ontwikkelen in het vak en zoek je een restaurant waar je kan leren en waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Voor een van de leukste restaurants op Schiermonnikoog zoeken wij een keukenhulp / kok.

In deze keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten, soepen, sauzen, banket en ijs zo veel mogelijk producten zijn huis gemaakt. Dit het bedrijf waar je jouw culinaire hart op kan halen.

Wat we van jou verwachten

Je bent een frisse persoonlijkheid die altijd open staat voor nieuwe inzichten. Bovenal heb je passie voor het werken in de keuken, dit zien wij graag terug in jouw werkhouding.

Wat we je bieden

Wij bieden je een leuke baan, een prima werkplek met kost en inwoning, een aantrekkelijk salaris en uitzicht op een dienstverband voor langere tijd. Het salaris wordt na proefdagen definitief vastgesteld op basis van leeftijd, opleiding, kennis en kunde.

  • jaarcontract op basis van 32 uur per week of fulltime voor bepaalde tijd

Waddenvacatures verzorgt de werving, de arbeidsovereenkomst wordt verzorgt door de restauranthouder.

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email op info@waddenvacatures.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid