Keukenhulp (incl huisvesting op Ameland)

Sta je aan het begin van je horeca carrière of heb je al enige ervaring als keukenhulp en heb je affiniteit met het koks vak? Lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 4 jun 2023
8 jun 2023
Ameland
9163GN
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je assisteert de keukenbrigade bij het bereiden van gerechten, zoals snijden van producten, klaarzetten van ingrediënten en klaarmaken van eenvoudige gerechten. Daarnaast zorg je voor een ordelijke en nette keuken. Denk hierbij aan opruimen van gebruikte materialen, afvoeren van afval uit de keuken, schoonmaken van de keuken.  Kortom: jij vormt de ondersteuning van je collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de gasten kunnen genieten van een heerlijk gerecht. Bij grote drukte in onze Snackcounter spring je daar bij. Hierbij moet je denken aan bestellingen opnemen, het bereiden van de verschillende soorten snacks en de verkoop van ijs. 

Wat we van jou verwachten

De keukenhulp die wij zoeken is iemand die openstaat om te leren en affiniteit heeft met koken. Heb je al ervaring in de keuken, dan is dat top! Maar sta je aan het begin van je horecacarrière dan ben je ook welkom. Je ondersteunt de koks, dus het is belangrijk dat ze op je kunnen bouwen en dat je collegiaal bent. Wanneer je aan de slag wilt in de keuken van Neighbours Grill & Bites ben je een langere tijd beschikbaar, ook buiten de vakanties om. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat je een gezellige aanwinst bent voor het team in de keuken. 

Wat we je bieden

  • salarissen ruim hoger dan de Horeca CAO met daar bovenop een leuke fooi
  • gezellige en betrokken collega’s
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • een erkend leerbedrijf voor wanneer je carrière wilt maken in de keuken
  • indien nodig onderkomen in ons personeelshuis tegen een laag tarief
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedden

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Het restaurant is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland en staat bekend om zijn Amelander lamsvlees, lekkere burgers en heerlijke steaks van de lavagrill. We werken met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek.

Informatie sollicitatie

Past deze baan helemaal bij jou en wil je graag meer weten over het bedrijf en de functie? Wij komen graag met jou in contact, na jouw sollicitatie nemen wij spoedig contact met je op!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid